Kiire kiire ja vielä kerran kiire!

syyskuuta 30, 2017

On ollut hieman kiireinen viikko koulussa. Meillä oli ryhmätyö, joka piti palauttaa torstaina, aloitimme projektin siis maanantaina. Oli se aika stressaavaa ja olen erittäin onnellinen, että saimme sen tehtyä torstaiksi, mutta olihan se myös hauskaakin. Torstaina tulin myöhässä kouluun, koska unohdin bussikortin kotia, bussissa ei voinut maksaa kortilla, joten jouduin kulkemaan bussilla Tornion matkahuollolle ja sieltä ostamaan lipun siihen bussiin, jolla kuljin Tornioon ja sieltä sitten kävelemään koululle. Mutta onneksi en ollut niin pahasti myöhässä. Kävelymatkalla kävin Rajalla ostamassa kahvin ja nostamassa rahaa, jotta voin maksaa bussimatkan kotia. Ostin Spice Ice:n tiloissa toimivasta Robert's Coffeesta kestomukin, johon sai kaupan päälle kahvin. Torstaina oli myös pienimuotoinen tentti, joka sisälsi termejä ja kuvakokoja. Se ei ollutkaan niin vaikea kuin luulin. Nyt on onneksi perjantai, joten viikonloppuna saa levätä.Kävelymatka kouluun oli yhtä kärsimystä, mutta onneksi oli iso törpöllinen kahvia matkassa.


Tämä Ebaysta tilattu peruukki on aivan ihana, eipähän tarvitse omia hiuksia värjätä, kun on olemassa peruukkeja. Tämä ei maksanut kuin suunnilleen kymmenen euroa.


En ole tällä viikolla ehtinyt paljon ottaa kuvia, kun on ollut niin kiireistä aikaa, mutta toivottavasti viikonloppuna pääsen kuvailemaan enemmän.
Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Jep mä niin tiedän kun koulussa on niin kiire et huhhuh .... mutta onneks selvisit ja super kauniit kuvat ja oot kaunis!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt alkaa uusi kurssi, saas nähdä, kuinka kiireistä siellä sit tulee olemaan :D
   Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Siis ihana toi peruukki! Tollanen ois tosi näppärä jos joskus tarvis vähän erilaista hiusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä yllättävän hyvä ostos, hiukan epäilytti, että millaista laatua tulee olemaan kun Ebaysta tilasin. :D

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.