Halloween tunnelmia

lokakuuta 31, 2017

Tänä vuonna emme juurikaan juhli Halloweenia, niinkuin viime vuonna juhlimme. Kyllä minä vähän laittelin koristeita sinne sun tänne, uusia koristeita en ostanut, enkä ihan kaikkia laittanut esille. Ihan vain pientä tunnelmaa antavia koristeita. Vaikka itse olen pienenä juhlinut halloweenia, pukeutunut ja käynyt Karkki&Kepponen kierroksella, en siltikään ymmärrä, miksi juhlimme sellaista, mikä ei oikeasti ole Suomessa virallinen juhlapäivä? Toisaalta, se ei ole sama asia, kuin juhlisi Kiitospäivää, se on kuitenkin osa historiaa ja silloin on tapahtunut jotain todella maalle merkittävää. Halloween on "turhanpäiväinen" juhlapäivä, myös Ameriikoissakin. Luulen näin. 

Mutta kuten kaikki tietävät, mallit kaikkeen rantautuvat Amerikasta. En väitä sitä huonoksi asiaksi!


Aluksi minun ei ollut tarkoitus edes kirjoittaa halloweenista, tämän postauksen tilalle oli tarkoitus tulla postaus Oulun ostoksistani. Mutta sitten, eilen illalla päätinkin kirjoittaa tästä, koska halusin niin ottaa kuvia näistä koristeistani, mutten tiennyt mihin muuallekaan nämä kuvat laittaisin. Rakastan halloween koristeita, silloin voi hullutella koristeiden kanssa niin paljon kuin haluaa. Mutta tänä vuonna en jaksanut panostaa niihin yhtä paljon. Tai varsinkaan ostaa lisää, kun emme kuitenkaan halloweenia varsinaisesti juhli.


Miten te juhlitte halloweenia tänä vuonna?


Mutta tässä nämä höpöttelyt tällä kertaa, kiitos kun luitte ja kauhistuttavaa halloweenia kaikille!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mä ite ajattelen niin, että juhlia on harvoin liikaa. Kannattaa siis käyttää tollaset halloweenin kaltaiset tilaisuudet hyödyksi ;) Ja mä kans tykkään älyttömästi halloweenkoristeista! Teillä on ihanan karmivan näköistä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään juurikin koristella juhlateeman mukaan, mutta en ole kuitenkaan juhliatyyppiä :D Mutta kiitos! :)

   Poista
 2. Kivat koristeet! :) Meillä oli myös nuorempana kaiken maailman halloween-bileitä ja ne oli parhaita, mutta vanhemmiten ne on jääneet pois. Täällä Englannissa tää on aika iso juhla, mutta itse en osallistunut oikein mitenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihanaa päästä katsomaan, millaiset halloween juhlat siellä on, se on kyllä yksi unelmistani :)

   Poista
 3. Ihania halloween-tunnelmakuvia *_* Iteltä jäi halloween tänävuonna, vähän harmittaa, mut kiva kun pääsee fiilistelee muiden kuvilla ja tunnelmilla :)

  http://www.tuulimaria.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että muiden monipuolisia ja yksityiskohtaisia kuvia katsellessa voi päästä siihen samaan fiilikseen, kuin kuvien ottajakin :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.