Ostosmaailma

lokakuuta 24, 2017

Jälleen saamme katsella muutamia ostoksia, mitä tänne on kertynyt kuukauden aikana. Ensimmäinen ostos on H&M:ltä löytyneet rillit, jotka maksoivat 9,95euroa. Olen käyttänyt näitä joka päivä, Ville sanoi, että näytän nämä päässä vanhemmalta, mutta nämä ovat niin mukavat. En ole ihan varma, ovatko nämä verhot näkyneet blogini puolella, mutta tunginpahan ne ainakin tähän postaukseen. Nämä ovat siis mummolta Paattiosta ja nämä ovat ilmiselvästi olohuoneessamme.
Parvekkeelta löytyy Prismasta ostettu jättilyhty, hintaa en enää tälle muista, mutta meillä ei ollut ennen lyhtyä parvekkeella, joten tämä on kiva lisä pimeinä iltoina, istuskella kynttilänvalossa.
 Ostin itselleni Glitteristä myö tekokynnet. Kävimme siis perjantaina 13.10 Paulan ja Villen kanssa Rajalla kiertelemässä, niikn silloin nappasin nämä mukaani. Tekokynsissä on aina pieni totuttelu, kun itselläni on aina lyhyet kynnet.
Tässä olivat nyt nämä minun ostokseni jälleen. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi toi lyhty on ihana! Mä rakastan kaikkia lyhtyjä varsinkin parvekkeilla ja voisin tuonkin helposti ottaa omaankin kotiin :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhdyt on kyllä aivan ihania ja tunnelmallisia. Varsinkin,kun parvekkeellamme ei ole valoja, niin tämä oli kyllä järkevä ja hyödyllinen ostos näinä vuodenaikoina. Tarkoitus olisi ensi keväänä tuunata tuo parveke oman tyyliseksi, eli sellaiseksi leponurkkaukseksi :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.