11 yötä jouluun

joulukuuta 13, 2015

Aika on mennyt ihan liian nopeaa..! Stressasin, että joululahjojen kanssa tulee kiire, onneksi tilasin eilen lahjat suurimmalle osalle. Lähden tässä kahden aikoihin töihin, tiistaina ja keskiviikkona on onneksi vapaapäivät. Lauantaina olisi sitten viimeinen työpäivä ja sen jälkeen alkaa kolmen viikon joululoma!

Viime viikonloppuna me olimme siis Villen kanssa Kuivaniemessä yötä ja oli todella mukavaa :) Saunottiin, syötiin ja Ville leikki legoilla xD
En ottanut sieltä kauheasti kuvia, mutta muutaman otin. Olin perjantainakin Villellä yötä, katsoimme leffaa, Ville teki ruokaa ja mä nukahin jossain neljän aikoihin, Villestä en tiedä, se vielä pelasi kun menin nukkumaan. 
Oli vähän kylmä ilma herätessä Kuivaniemessä. Mutta oli ihana ottaa kahvikuppi ja mennä takapihalle istumaan heti sängystä noustessa.Leikittiin Villen velipuolen kanssa legoilla
Nappasin nämä kuvat snäpistä


Hanilta leikattiin hiuksetkin 


Uudet housut!


Tänään paistetaan kissaa kananmunan kera!
Mun eno ja hänen tyttöystävänsä lähettivät Lontoon reissun aikana hienon joulukortin :)

 Alanpa tässä valmistautuu töihin, Ville tulee mua vastaan koiran kanssa ja saattaa töihin. Olis tarkoitus käydä joululoman aikana Kuivaniemessä ja ehkä uutena vuotena menemme Ouluun :) 

No mutta, heissan! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.