Yksi yö jouluun!

joulukuuta 23, 2015

Tämä on minun suunnitelmani: odotan, että kello näyttää 00.01 ja sitten avaan ensimmäisen lahjani! En jaksa odottaa, ja silloinhan on jo jouluaatto ;) 

Mutta ei kyllä tunnu siltä... kävin Vilin tykönä aamupäivällä, ennenkuin hän lähti Kuivaniemeen viettämään joulua. Sen jälkeen menin mummon ja papan tykö koristelemaan joulukuusta. Tänä vuonna meillä ei ole kuusta Lumon takia. Se kaataisi sen sata kertaa päivän aikana. 

Kävin mummon kanssa shoppailemassa eilen, ostimme korvakorut ja sormuksen, uuden repun, alusvaatteita, paitaa, farkkua... huivin ja kivat tohvelit (vai mitkä lie). Olin viime viikonloppuna taas Villellä yötä, kun kerran joululomakin alkoi. Vaihdettiin lahjojakin. Vili sai multa hajuveden ja mä sain häneltä korun. Mutta me molemmat annoimme kaksi lahjaa toisillemme, avaamme toiset vasta huomenna. Vili tulee kuitenkin jouluaattona illalla Kemiin niin näemme silloin :) Saatamme käydä yhdessä Paattion hautuumaalla. Ylihuomenna menemme käymään yhdessä mummon ja papan tykönä.


Otin tämän kuvan Avonin sivulta, mutta tämän Vili sai minulta. 
Tässä on tuoksuina mandariini, salvia, setripuu

Suunnittelimme Villen kanssa, jos menisimme uudeksi vuodeksi Ouluun. Kävisimme hänen mummon ja papan tykönä ja olisimme yön Oulussa. Se olisi kyllä ihan mukavaa, olla vaihteeksi uusi vuosi jossain muualla kuin Kemissä. Kun emme yleensä porukoiden kanssa tee mitään uutena vuotena. 


Ja tämän minä sain Vililtä. Toinen lahja on oikeastaan hänen äidiltään, äidin mieheltä ja pojilta. Eli semmonen yhteinen lahja mulle, jännittää!

Nyt tuleekin vähäsen kuvia tältä viikolta :)Mummo antoi mulle hiuslakkaa, silmämeikinpoistoainetta, hiuspuuteria ja en oo nyt täysin varma mikä tuo vaalea pullo on.


Ja tässä on eilisen shoppailuja!
Tämä kylpytakki oli lahja mun enolta ja sen perheeltä


Miss Melody reppu - 36,70e
Piti Leevi-koirakin koristella kunnolla

Uusi paitakin päällä, Subwaysta, en muista hintaa.
Ostimme myös ruskeat farkut ja ruskean tuubihuivin

Mitäs muuta... Kohta saunomaan, sitten täytyy katsoa jokin rauhallinen elokuva ja odotella, että kello on yli kaksitoista ;) Soittelen kohta Villen perään, että minkälainen meno Kuivaniemessä tällä hetkellä on. 

Hyvää joulua kaikille! <3

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.