Rikkaat ja köyhät ritarit

huhtikuuta 07, 2017

Eilen ei tullutkaan tekstiä, koska en saanut itselleni aikaa kirjoittaa blogia. Otin kyllä kuvia jonkin verran, mutta en kovin paljoa, ei ole oikein tapahtunut mitään erikoista elämässäni. Mutta pari päivää sitten teki mieli tehdä vähän rikkaita ritareita, koska en ole syönyt niitä pitkään aikaan. Häiritsee, kun jotkut eivät tiedä, mikä ero on rikkailla ja köyhillä ritareilla. En kai ole ainoa joka tietää? Jos tiedätte, niin kertokaa se kommenttiboksiin, jotta tiedän, etten ole ainoa! No mutta kuitenkin, päätin niitä tehdä, iski pieni himo alkaa jälleen leipomaan. 


Onko kukaan muu katsonut Youtubesta sitä The Great Pizza Slice Race- ohjelmaa? Katsoin tänään finaalijakson ja nyt olo tuntuu tyhjältä, kun sitä ei tule enää! Se oli mukava perjantain perinne, nyt pitää keksiä jotain uutta katsottavaa, onko teillä joitain hyviä vinkkejä?
Eilen tein unelmatorttua, aioin ensiksi tehdä ihan tavallisen kääretortun, jossa olisi mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Mutta apukokki Jassu ilmoitti minulle Whatsapissa, että unelmatorttu olisi parempaa. Tein ensimmäistä kertaa sitä, joten Jassu vähän väliä avitti Whatsapin välityksellä.


Omasta mielestäni tämä onnistui hyvin ensikertalaiselta. Illemmalla Jassukin kävi kylässä ja kävimme vähän ajelulla. 

Mutta ei minulla muuta tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.