Koti 2018

helmikuuta 06, 2018

Ajattelin tässä nyt esitellä kotiamme, sillä sisustus on muuttunut viime näkemästä, enkä muistaakseni ehtinyt esitellä teille olohuonettamme. Mutta aloitan nyt silti makuuhuoneesta, joten aloitetaan.

Meille siis tuli uusi televisiotaso olohuoneeseen, joten veimme edellisen väliaikaisesti makuuhuoneeseen, mutta täällä se vielä on, vähän erinnäköisenä kuitenkin. Laitoin tuota samaa tarraa pöytään, mitä meidän eteisestäkin löytyy. Sain vähän paremmin laitettua tavaroitanikin ja tein puulaatikoista tuollaisen kyhäelmän.
Tänne olen enimmäkseen säilönyt kirjat, albumit ja päiväkirjat. Laatikosta löytyy myös vinopino vanhoja lehtiä/kirjoja, jotka Villen pappa antoi mukaani joulukuussa.Tuo taulu oli ennen makuuhuoneen hyllyllä, mutta halusin sen laittaa tuohon lisäämään tunnelmaa.


Meinasin, että ostan lisää laatikoita ja teen kirjahyllyn tapaisen tuosta taiteilusta, mutta sitä en ole vielä tehnyt. Sisustin tämän uudelleen vasta torstaina, joten tuo ei ole kauan aikaa tuossa ollut. Seuraavana onkin minun työpöytäni ja valokuvaseinäni. Uusia kuvia ei ole paljon tullut, mutta jotain muutosta ajattelin tuolle seinälle tehdä, en vielä vain tiedä, että mitä. Makuuhuoneen nurkasta löytyy vielä yksi lipasto, jonka sisällä on verhot ja askartelutarvikkeet. Päältä löytyykin vain tulostin ja lyhty.


Toisesta nurkasta löytyy meidän pieni kämänen sänky. Pitäisi ostaa uusi sänky, mutta ei ole vielä saatu aikaiseksi, nukumme melko paljon olohuoneessa. Omasta mielestäni, olen saanut melko hyvin sisustettua tämän makuuhuoneen, ainakin oman mieleni mukaan olen saanut järjestellä ja muutella tätä.

Seuraavana olisikin sitten tiedossa keittiö, sinnekin on tehty muutama uusi hankinta viime näkemän jälkeen. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!
You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.