Hyvä päivä kuvata 19.3 - Kemi

maaliskuuta 24, 2018

Vein Villen autolla Junkoon luistelemaan, joten minä kävin sillä välin kuvailemassa, kun oli muutenkin hyvä ilma kuvailla. Kävin hiihtolatuja pitkin kävelemässä ja kuvailin hieman luontoa, jälleen kerran. Kävimme siis Jungossa, Ville kävi testaamassa ulkona olevaa kaukaloa ja minä kiertelin Hiihtomaan alueella. Itse lähdin Takajärven suuntaan kävelemään, muutama hiihtäjäkin tuli minua vastaan, mutta loppupeleissä melko rauhallista oli tällä kertaa. Ladut olivat kyllä hyvässä kunnossa, Kemissä on kyllä se hyvä puoli, että täällä on hyvät hiihtomahdollisuudet. Ja opasteet aina löytyy!


Satuin huomaamaan, että kinokset eivät kovin kestäviä enää olleet. Yritin astua lähemmäs puita, latujen reunapuolelle ja lopulta olin lantiota myöten lumihangessa. Oli kiva yrittää kömpiä hangesta ylös ja varoa, ettei kamera kärsi.Löysin pari sienipuutakin. Itse tykkään todella paljon tästä alemmasta kuvasta. Oli kyllä elämää nähnyt puun pätkä, että oli pakko ottaa kuva kyseisestä puusta. Nämä minun ottamat kuvat laduilta on melko puuntäytteisiä, onhan ladut kuitenkin puiden ja kinosten ympäröimät.Tässä kuvassa olinkin ainakin polvia myöten lumessa. Vasta kotona huomasin, että kuva on aika hämärä, mutta kuitenkin sellainen, että siitä saa selvää.


Nappasin pari kuvaa myös jäältäkin, menihän siellä ainakin tunti, mutta lopulta jäälle ilmestyi reippaammin väkeä ja tuulikin oli melko kylmä jo siinä vaiheessa, että lähdimme kotia kohti. Kuvia tuli erittäin paljon, joten laitan tänne vain muutaman onnistuneen.

Takana tosiaan näkyy myös Kemin jäähalli sekä Junkohalli. Tietääkseni tämä ulkokaukalo ei kauaa ole ollut tällä paikalla. Mielestäni se on vain hyvä asia, että Jungossa on ulkokaukalokin jäähallin lisäksi. 

Jäät olivat kuulemma todella hyvät, paremmat kuin missään muualla. Joten ei ihmekään, että Villekin viihtyi niin hyvin jäällä, kun ei meinannut millään pois lähteä. Jos nyt oikein muistan, ennen jäät tehtiin Jungon lumimäkien viereen, tosin ei ulkokaukaloa siellä ollut. Mutta näin minun mielestäni on järkevämpi, nyt kaikki on yhdessä ja samassa paikassa.

Laitan tänne myös pari kuvaa, jotka otin 18.3 kello 23.00 aikoihin. Taivaalla nimittäin loistivat revontulet erittäin komeasti. Harmikseni sain vain pari kuvaa, nekään eivät tuo ilmi, kuinka värikkäät revontulet olivat. Joku oli kirjoittanut Facebookiin, että taivaalla on revontulia, heitin saunatakin päälle ja kömmin parvekkeelle, näin kun taivas oli siis täynnä revontulia, hipsin hakemaan kameran ja säädin asetusten kanssa, mutta ikävä kyllä parhaimmat revontulet ehtivät mennä ohi.Mutta tässä nämä kuvailut tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.