Kuvausta Sotisaaressa - Kemi

maaliskuuta 01, 2018

Kävimme Sotisaaren soramontulla kuvailemassa, kun oli niin kaunis ilmakin. Ainoa huono puoli säässä oli se, että tuuli oli erittäin kylmä. Sain tärinöiltäni napattua muutaman onnistuneen kuvan, onneksi, ettei reissu ollut aivan turha. 

Kuvia oli varmaan yhteensä 40, mutta useat oli ihan tärähtäneitä tai tarkennus ei muuten ollut hyvä. Mutta voin sanoa, että kylmä kyllä tuli. Joka kerta, kun kameran asetuksia piti säätää, hanskat piti ottaa pois ja lopulta ei ollut järkeä edes pitää hanskoja kädessä, kun joka toinen minuutti ne piti ottaa pois.  Näistä kahdesta kuvasta tykkään todella paljon, onneksi nämä onnistuivat hyvin. Harmi, että paljon kuvauskohteita en löytänyt tältä pätkältä, en oikein pitkälle kehdannut kävellä, kun oli niin kylmäkin.Soramontulla on käynyt paljon hiihtäjiä ja moottorikelkkailijoitakin, sekä pari jalan käveltyä polkuakin löytyi metsästä. Kyllä metsästä muutakin elämän jälkiä löytyi. Paikan päälle on aika kapea tie ja kun tie oli todella pitkä, huolestuin siitä, että onkohan soramontulla tilaa kääntää auto, ettei tarvitse koko matkaa peruuttaa, mutta onneksi siellä oli hyvin tilaa.
Moni kelkkailija on käyttänyt hyväkseen näitä soramontun jyrkkiä ylämäkiä, yksikin mäki oli ihan täynnä kelkan jälkiä. Voi että, kun itselläkin teki niin mieli hypätä kelkan päälle ja lähtä ajelemaan.


Olitodella mukavaa käydä pitkästä aikaa kunnolla kuvaamassa, varsinkin nyt, kun on näitä talvisia ja aurinkoisia ilmoja. Tarkoitus olisi käydä myös kaupungintalon näköalakahvilassa, joten sielläkin voisin samalla ottaa vähän kuvia. Sieltä näkee kyllä koko Kemin todella hyvin ja en ole käynyt siellä talvella, ainakaan oman muistikuvani mukaan ja sieltä varmasti saa hyviä kuvia tähän aikaan vuodesta.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Nättejä kuvia! :) Itsekin tykkään tosi paljon vaan kuvaamisesta, kun se on jotenkin tosi rentouttavaa. Usein kameralla tulee kuvattua vaan randomjuttuja mutta viimeksi pääsin kunnolla kuvaamaan vanhojentansseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Vaikka näitä kauniita ilmoja on paljon, niin usein sitä unohtaa kameran kotiin, eikä niitä kuvia saa sitten otettua, tai vaan yksinkertaisesti ei aina jaksa :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.