DIY Kalenteri

tammikuuta 07, 2017

Tässä on teille, jotka kaipaavat askarteluideoita, itsetehty kalenteri vuodelle 2017! Tai vaikka muillekin vuosille..ihan miten itse haluaapi. 
Sain tämän motivaation askarteluun, kun katsoin YouTubesta videoita, joissa tehtiin samanlainen kalenteri, joten en omi ideaa itselleni. Mutta alusta tälle kalenterille on eri.
Mutta aloitetaan!

Vaihe yksi:

Leikkaa saman kokoisia paperin palasia 12 kappaletta, käytin itse ihanan vaaleanvihreää paperia, jota olin juuri ostanut Prismasta. Niihin kirjoitetaan kaikki kuukaudet ja halutessaan voi piirtää kuvia niihin.

Tähän tyyliin:Vaihe kaksi:
Sitten leikataankin 4 kappaletta (edelleen samankokoisia) palasia, joihin merkitään numerot 0-3:eenNormaalia rei'itintä minulla ei ole, mutta käytin askarteluboksista saatua tähden mallista rei'itintä ja tulos oli hyvä ja toi pienen kiva  yksityiskohdan näihin.

Vaihe kolme:
Seuraavat paperit leikataan kymmeneen palaan, numerot 0-9:ään. Helppoa, vaikkakin papereiden leikkuu saksilla onkin välillä käsiä puuduttavaa, varsinkin kun palojen pitää olla samankokoisia.Vaihe neljä:

Alusta kalenterille. Voi käyttää vaikka laudan pätää, mihin voi vasaroida kolme naulaa tai vaikka naulata suoraan seinään. Ihan mitä vain päähän juolahtaa! Itse käytin vanhaa kehystä, josta oli lasi mennyt rikki. Maalasin taustan vaaleaksi, ettei ihan räikeää väriä käytetä liiaksi, eikä alusta olisi pahvin värinen. Ja siihen hakkasin naulat.
Sitten oltaisiinkin valmiita! Muuta ei puutu, kuin kalenterin asettelu.  

Hard part is over! Tämä itsetehty kalenteri löysi paikkansa keittiön pöydältä. Kehyksessä on se hyvä puoli, että se voi köllötellä pöydällä tai roikkua seinällä.

Mutta tässä olikin tämä postaus, taisi olla ensimmäinen DIY-postaukseni (?)

Kiitos kun luitte, kommentoikaa jos tämä oli hyödyllinen ja jos aiotte kokeilla tätä, ettei tämä ollutihan turhanpäiväinen postaus. Ei oma idea siis ollut, muutako tuo kehys oli itse keksitty paikka kalenterin alustaksi. 

Vielä kerran kiitos kun luitte ja näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.