Suklaamuffinit

tammikuuta 23, 2017

Eilen illalla aloin leipomaan suklaamuffineita ensimmäistä kertaa. Oli aika helppoja tehdä. Viikonloppuna ei paljon tullut tehtyä mitään, kävin mummon ja papan luona kylässä ja voitin Onnen sanoista 20 euroa, en ikinä voita mitään, oli mukava yllätys voittaa kerrankin jotain. Seuraavasta Onnen sanat-arvasta voitin 5 euroa, eli sain rahat takaisin siitä. Sehän maksaa sen 5 euroa. 

Näyttää ihan hyvältä ja maistui ihan suklaamuffineilta, harmi vain, että minulla ei ollut mitään laittaa niihin päälle.

Viikonloppu meni vatsakivuissa, en tiedä mistä johtui, mutta kylki oli ihan sairaan kipeä, sattui hengittää syvään. Se kipu alkoi jo torstaiaamuna, äiti sanoi, että olen joko nukkunut huonossa asennossa tai noussut sängystä väärin. Mutta minulla on myös lihakset tosi jumissa ja se voi tehdä sen sietämättömän kivun, joka ulottuu oikeaan olkapäähän asti. Mutta tuli sitä silti käytyä luistelemassa uusilla luistimilla Villen ja Kallen kanssa. Tosin minä vain seilasin edestakaisin kentällä, kun nuo kaksi pelasivat. Jassukin tuli moikkaamaan Vilkun kanssa, Vilkku ei oikein tykännyt jäästä ja vältteli sitä minkä kerkesi. Karaa ei oikein voinut ottaa mukaan, vanha koira kun on, olisi vain loukannut lonkkansa siinä liukuessa jäällä. 


Enpä tästä viikonlopusta osaa oikein muuta kertoa, mutta uutta tekstiä tulee taas pian. Ja parin viikon päästä on lähtö Raumalle serkun ristiäisiin. Lähdemme lauantaina 4.2 ja tulemme takaisin joko 6. tai 7.päivänä. Kiva päästä taas reissun päälle, mutta automatka ei vaan ole yhtä kiva. Teen siitä reissusta sitten erikseen mydayn, mutta pääsen kirjoittamaan varmaan vasta Kemiin päästyäni, ellen ota tietokonetta mukaani. 

Mutta eipä muuta tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.