Seinäjoki 3.1.2017

tammikuuta 04, 2017

Klo: 6.17 isä tuli hakemaan minut, jonka jälkeen haettiin mummo, pappa ja Leevi-koira. Ja niin alkoi ajomatka kohti Seinäjokea! Aamulla väsytti ihan kauheasti, olin yöllä nukkunut vain tunnin verran, joten väsytti väsytti väsytti! Automatkalla nukuin ehkä vartin pätkiä, auto oli täynnä, joten oli hankala edes yrittää löytää asentoa, jossa voisi edes nukkua. Seinäjoella piti olla kahdelta, joten emme menomatkalla pysähdelleet kauheasti. Iin Shellillä kävimme vessassa, kävin vain meikkaamassa siellä tosin, mutta ostin karkkipussin matkaevääksi. 
Meikit hyvin, kaikki hyvin!

Hei, tuli nyt vain äkkiseltään mieleen! Olen aina inhonnut silmieni väriä, halusin aina ihan kirkkaansiniset silmät tai vihertävät silmät, mutta kun nyt uutena vuotena katsoin peiliin, tuijotin hetken aikaa silmiäni ja niiden väriä ja en tiedä korostivatko hiusten värini vai vaatteeni niiden väriä entistä enemmän, mutta olen nyt alkanut pitämään omien silmieni väristä. Yhdessä vaiheessa harkitsin suurin piirtein joka ikinen päivä, että tilaisinko itselleni kirkkaansiniset piilolinssit, mutta nyt en enää edes harkitsekaan asiaa. 

Joskus voi tuntua siltä, ettei oma ulkonäkö riitä itselleen, mutta kun alkaa tarkemmin katsomaan, jokainen on kaunis omalla tavallaan ja niillä antimilla, mitkä ovat itselleen suodut. Jos minullakin olisi nyt kirkkaansiniset piilarit, en olisi enää "Even näköinen".
Matka oli raskas, mutta paluumatka oli vielä raskaampi, onneksi välillä sai ihan kunnolla levittäytyä auton takapenkille ja oikoa jalkoja, ilman että täytyi ulos pakkaseen astella.


Mutta kun Leevi jätettiin hetkeksi eläinlääkärin huostaan, poikkesimme Seinäjoen keskustassa jaloittelemassa ja syömässä Hesburgerissa. Kuvitelkaa! Ajoimme Seinäjoelle asti ja ainut ruokapaikka mihin riensimme oli Hesburger!
Samassa ostoskeskuksessa, missä Hese sijaitsi, bongasin laukun. Kävin ensin H&M:ssä, jossa oli törkeen paljon alennuksilla vaatteita. Noh, en aluksi löytänyt mitään, mutta sitten ajattelin, että uusi laukku olisi kyllä ihan kiva. Kiertelin erilaisten laukkujen ympärillä epävarmana, ostanko laukun vaiko en. 

Noh, en sitten ostanut sitä. Ensimmäisellä kerralla. 
Kävelin BikBokiin, jossa sovitin takkia, farkkuja, paitaa ja neuletta. Ainoo, mikä sopi hyvin, oli neule. Takki oli aivan ihana, mutta ei ollutkaan minun tyyliäni. Ja farkut olivat liian isot, eikä ollut aikaa alkaa sovittelemaan pienempiä. 

Ostin siis neuleen, tai tarkalleen ottaen mummo sen minulle osti. Sitten isällä ja papalla oli jo kiire, jotenka juoksin takaisin H&M:ään ja ostin sen laukun! Enkä kadu.


Haimme Leevin ja lähdimme ajamaan takaisin Kemiä kohti. Pysähdyimme monen monta kertaa, kun ei meillä enää mikään kiire ollut. Pysähdyimme ensimmäisen kerran Road Houseen, PowerParkin viereen. Ja sieltä löysinkin itselleni paidan! Olisin ostanut koko putiikin tyhjäksi sisustustavaroista, mutta onhan minullakin jotkin rajat. Siellä ei nimittäin ollut halpaa. Paidankin löysin alennusrekistä.Pysähdyimme lukemattomia kertoja myös eri paikkakuntien ABC:llä jaloittelemaan ja vessakäyntien takia. Jalat olivat ihan poikki ja selkä puutunut monen tunnin istumisesta. Itse asiassa selkää särkee yhä. Yhden ABC:n yhteydessä oli Sale, josta kävin ostamassa käsirasvan, kotona ei sitä enää ollut ja kädet olivat rutikuivat. Juuri kassalle tepasteltaessani näin eräällä hyllyllä aivan ihania kahvikuppeja ja tuijotin hintoja hetken ymmälläni. Salessa. 0,95 senttiä kahvikuppi! Ja vielä todella nättejä sellaisia! Meidän lähi-Salessa ei ole mikään niin halpaa, joten oli pakko ostaa kaksi kappaletta kahvikuppeja, vaikka meillä niitä onkin ihan liikaa.

Pysähdyimme myös Kokkolan Prismassa ostamassa ruokatarvikkeita ja Villelle ostin puhelimeen suojakuoret.

Kemissä olimme vasta puoli kahdentoista maissa, ensimmäisenä kotiin päästyäni annoin halin ja pusun Villelle, sitten toiseksi rakkaimpaan paikkaan: kuumaan suihkuun.

Ja sen jälkeen ruuanlaittoon.


Ainiin! Mummo saalisti minulle H&M:stä alennusrekistä ihanan takin, maksoi vain 20 euroa


Tämä oli sieltä BikBokista, tarkempia kuvia saatte, kun pidän niitä päällä. Mutta tähän kyseiseen postaukseen en niitä laittanut päälle, sillä olen jo viittä vaille peiton alla nukkumassa.Tässä on lähempi kuva siitä laukusta, minkä ostin. 


Ja tämän löysin siitä ökykalliista putiikista.

Mutta selkäni huutaa toden teolla hoosiannaa ja silmätkin luppasee siihen malliin, että täytyy mennä nukkumaan, kello on muutenkin jo 2:33 yöllä. Tein minulle ja Villelle lasagnea, ja täysi maha lisää tätä väsymystä. Ja muutenkin, tänään on ollut kyllä pitkän pitkä päivä. Harmi, että en saanut Villeä ahdettua takakonttiin mukaan Seinäjoelle, mutta oli kiva viettää myös aikaa isän, mummon ja papan kanssakin. Vaikka välillä hermot olivat kireällä vähäisten unien ja tilan puutteen takia.

Mutta kiitos kun luitte tämän, nautitaan näistä viimeisistä lomapäivistä, mitä vielä on jäljellä! 


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.