Home Sweet Home | Keittiö

toukokuuta 27, 2017

Nyt jos saisin esiteltyä kotimme teille ihan kokonaan, viimeksi muutto tuli niin yhtäkkiä, niin en ehtinyt esitellä teille kuin makuuhuoneemme. Tällä kertaa aloitamme kuitenkin keittiöstä, koska se oli sillä hetkellä meidän siistein huoneemme, jota voi esitellä. Kuulostin siltä, että behind the scenes osiossa voisitte varmaan nähdä kauhean kaatopaikan selkäni takana, jonne olen raivannut kaikki romut kameransa edestä pois.

Tässä on meidän pieni, vaatimaton keittiömme. Tämä on varmaan ainut sataprosenttisen valmis huone, paitsi meiltä puuttuu pari pientä taulua seinältä.
Meillä oli entisessä asunnossamme tämä vitriini vierashuoneessa, mutta koska nyt tilaa on vähemmän, siirsin tämän keittiöön. Sain tänne siirrettyä vähän hienompia astioita.Meillä jäi yksi pieni hylly ylimääräiseksi, joten muistaakseni Ville sai idean, että tehdään siitä meille maustehylly. Maustehyllyä tässä keittiössä meillä ei olekaan ollenkaan, eikä kyllä liesituuletintakaan löydy. Mutta minun mielestä tämä on tosi kivan näköinen.

(Jostain syystä kamerani on epätarkka. Osaan kyllä tarkentaa kameralla, mutta nämä kuvat ovat jotenkin epäselvempiä kuin aikaisemmin ottamani kuvat...)Minun mielestä tämä keittiö on kivemman näköinen, kuin edellisessä kodissamme. Mukavan valoisa ja tilava, sillä saimme tähän keittiöön mahtumaan arkkupakastimen, pöydän ja vitriinin. Karallekin on oma pikku kolo tuolla, mihin saa kivasti ruokakupit sun muut. Ja uuni on uudempi kuin edellinen ja jääkaappi isompi.

Mutta tässä meidän keittiömme, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.