Jälleen Oulussa!

elokuuta 17, 2017

Olemme viime viikolla käyneet muutaman kerran Oulussa seikkailemassa, ostoksia ei tullut paljon, mutta niistä laitan kuvia myöhempään postaukseen. Kävimme Villen kanssa asioilla ja hänen isovanhempiensa luona. Kävimme myös Valkeassa kiertelemässä ja ostin pari juttua Tigeristä, se on ainoa liike, missä käyn Oulussa, sillä siellä on niin halpaa ja kaikkea ihanaa krääsää. Ville osti itselleen uuden Playstation 4 konsolin, sillä vanha piti niin kauheaa ääntä.
Oli mukavaa käydä Oulussa pitkästä aikaa, muistan kun viimeksi kävimme Oulussa, se oli yhteinen reissu Villen ja Kallen kanssa autolla. 


Nyt Ville on hyvin tyytyväinen, saatuaan uuden pelikoneen. Oli vain inhottavaa, kun Oulussa oli niin kylmä tuuli koko päivän ajan. 


Saa nähdä, milloin sitä seuraavan kerran pääsee käymään Oulussa, kun molemmat olemme koulussa. Mutta nyt on ihan mukavaa olla kotonakin. Ville alkoi leikkimään apinaa matkalla Tuiraan. Auringonlasku oli aivan ihana ja matkalla näpsin muutamia kuvia. Pääsimme aika myöhään kotia, sillä junat eivät kulkeneet ja vain kaksi bussia kulki Oulusta Kemiin. Viime lauantainakaan en päässyt kirjoittamaan Kemistä, sillä olen ollut Oulussa ja odotan vastausta Kemin kaupungilta. Siitä tulikin mieleeni, minun blogini on nyt päässyt Kemin kaupungin Some-sivuille, eli linkki blogiini sijaitsee myös siellä. Muutkin kemiläiset bloggaajat löytyvät some-sivuilta, voitte käydä tsekkaamassa tästä.Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.