Me kuvaajat 28.7

elokuuta 08, 2017

Päätimme Jassun kanssa käydä pitkästä aikaa yhdessä valokuvaamassa. Koska meillä oli auto, kävimme Keminmaassa kuvaamassa kolmessa eri paikassa. Oli ihan mukavaa ja maisemat olivat kauniita.
Järjestimme myös pienen piknik-reissun samalla. Otimme siis ensimmäisenä kuvia suurelta kiveltä, mikä tulee vanhan tien varrelle, vähän ennen Lautiosaarta ja sen alikulkusiltaa.

Seuraavaksi siirryimme Kallijärvelle kuvamaan kaunista iltamaisemaa, oli vähän hakusessa järven löytäminen. Pyörimme Kallijärveä ympäri ja yritimme löytää oikean kuvauspaikan, sillä emme viitsineet mennä siihen uimarannalle, kun siellä oli perheitä viettämässä lasten kanssa aikaa.
Minun mielestäni saimme kyllä ihania kuvia. Viimeisenä oli Kallinkangas, sieltä emme kovin montaa kuvaa ottaneet. Kävimme myös mutkan rannassa, mutta emme ottaneet sieltä kuvia. Yritimme myös ehtiä Sotisaaren päähän ottamaan kuvia auringonlaskusta, mutta olimme myöhässä. 


Jos en olisi ollut niin väsynyt, olisin käynyt myös näköalatornilla ottamassa kuvia, mutta ehkä ensi kerralla sitten. En paljon kirjoita tähän postaukseen, sillä kuvat kertovat puolestaan, minun ei tarvitse erikseen selittää, kuinka kauniit maisemat ovat. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.