Elokuvailta

kesäkuuta 08, 2017

Niin joo tosiaan! Kävimme 31.5 Torniossa elokuvissa Satun, äidin ja Villen kanssa katsomassa Pirates of the Caribbean osa 5 ja katsoimme sen 3D:nä. Ostimme vielä lisäksi paikat sellaisille lepolukseille, eli toisin sanoen penkit olivat vähän leveämmät kuin normaalit paikat ja meillä oli plussana siinä jalkatuet, missä löhöillä. Normaali-liput maksoivat 12 euroa, mutta löhöpaikoile maksaa aina 2 euroa lisää. 


Elokuva alkoi kuudelta ja kävimme ostamassa liput jossain viiden aikoihin ja ennen elokuvan alkamista kävimme Villen kanssa syömässä Hesburgerissa ateriat. Emme olleet syöneet ruokaa ennen Tornioon lähtöä, joten alkoi siinä jo vähän hiukomaan.


Pitihän niitä lempparikarkkejakin käydä ostamassa ennen elokuvaa. Hävettääkö teitä koskaan hiljaisessa elokuvasalissa alkaa avaamaan jotain karkkipussia tai limukkapulloa? Minua ainakin hävettää, joten avasin pussin ennen kuin mainokset ehtivät alkaa pyörimään taustalla, etten saisi vihaisia katseita.


Tornion BioRex oli paljon siistimpi ja tilavampi, kuin Kemin elokuvateatteri. Mutta Kemin elokuvateatterissa on vain sitä tiettyä nostalgiaa, kun siellä olen melkein aina käyny katsomassa elokuvia pienestä pitäen. Harmi vain, että se suljetaan tässä kesän aikana. Elokuva oli minun mielestäni 5/5, vaikka arvostelut antoivat ymmärtää jotain ihan muuta. Minun mielestäni tämä oli parempi kuin Pirates 2. Ja ei jäänyt epäselväksi, että tämä oli todellakin Pirates-elokuvien viimeinen elokuva. Mutta en halua alkaa spoilaamaan, jos siellä joku lukijoista ei ole vielä elokuvaa nähnyt. Mutta kannatti käydä katsomassa!


Kävin myös samalla ostamassa Glitteristä itselleni uudet tekokynnet, nämä olivat niin ihanan pirteän väriset, että oli pakko ostaa. Olen myös tehnyt pari löytöä viikkotorilta, voisin joku päivä niitäkin esitellä. 

Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.