Iltalenkillä 29.5

kesäkuuta 03, 2017

Tuli taas käytyä vähän kävelemässä ja tällä kertaa otin jopa kameranikin mukaani, jos löytäisin joitain hyviä kuvauskohteita. Lähdimme tästä meidän luota Pajusaarentielle ja kävelimme MetsäBotnian vierestä kulkevaa pyörätietä pitkin. Näimme todella paljon sorsia ja muita lintuja kuten kuovin. Sorsista en ikävä kyllä kuvaa saanut, sillä ne kiusoittelivat minua pyörimällä ympärillä. Joka kerta kun yritin napata kuvan, sorsat lähtivät lentoon. Mutta siitä huolimatta sain kuvia maisemista. Oli ihanan hiljaista, kello oli ehkä yksitoista, joten muita kävelijöitä ei tullut vastaan. Paljon mukavampi on käydä iltasella kävelemässä niin Karakin saa tutkia rauhassa paikkoja. Ainoa huono puoli vain on se, että punkkiaika on alkanut. Lumoltakin oli löytynyt yksi punkki kaulan alueelta, joten sitäkään ei saa päästää ulos, ennenkuin Lumolle ja Lillille on ostettu punkkitipat. 


Mukava lenkki siinä saatiin kyllä aikaiseksi, reitti tehtaan ohi on kuitenkin suhteellisen pitkä, joten kyllä Karallekin lenkin jälkeen maistui ruoka ja yöunet. 

Ville yritti houkutella Karaa juomaan vettä kupistaan, mutta ei Karaa kyllä vesikuppi kiinnostanut, kun vieressä olisi ollut vähän isompi lätäkkö, mihin olisi voinut sukeltaa ja uiskennella pitkästä aikaa.Tämä yksilö ei ainakaan päässyt minun kameraani pakoon, toisin kuin sorsat tekivät.Kummasta te pidätte enemmän? Aamu- vai iltalenkeistä? Itse ainakin pidän iltalenkeistä paljon enemmän, sen jälkeen jopa unikin maistuu paremmin ja kuvausmahdollisuudet ovat mielestäni paljon paremmat. Voisin joskus ottaa kuvia aamulenkin aikana ja sitten iltalenkin aikana ja katsella, kummasta saan paremmat kuvat. Ja ehkä voisin jopa ottaa samasta kohteesta kuvat, niin näkee, kuinka erilaisia ne ovat. 

Mutta eipä tässä kummempia tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.