Snapchat-kuvia

kesäkuuta 10, 2017

Näitä voisin jälleen kerran päivitellä teille, vaikka en tiedä kiinnostavatko nämä ketään, mutta olen ottanut alitajuisesti elämäntehtäväkseni julkaista tietyin väliajoin minun snapchat-kuviani tänne bloginikin puolelle. Tämä on jo kolmas postaus, minkä tämän päivän aikana kirjoitan, aloittelin nimittäin taas kirjoittelemaan hyvissä ajoin ja ajoittamaan nämä aina tietyille päiville. Jos näitä postauksia olisi varastossa taas valmiina ihan riittävästi. Alkaa muuten aiheet loppumaan kesken. 

Ennenkuin syvennytään enemmän tämän päivän aiheeseen, ajattelin vähän valaista teille, millaista minun postausten luonti-tapani ovat. 

Niinkuin kuvassa näkyy, hamstraan paljon paljon paljon kuvia blogille tarkoitettuun kansioon ja aina silloin kun haluan kirjoittaa, minun ei tarvitse kuin valita yksi aihe näistä kaikista kuvista. Joka kerta kun lataan koneelleni kuvia, vaihdan kuvien nimet sen postauksen mukaisesti, että tunnistan heti, mikä kuva kuuluu mihinkin postaukseen. Voisin joskus kirjoittaa tästä ihan oman postauksenkin, jos teitä kiinnostaa?Mutta nyt palataan tähän alkuperäiseen aiheeseen. Ei kai näistä nyt voi kovin hurjasti kirjoittaakaan, mutta yritän höpistä kuvien välissä aina jotain liibalaabaa.Näissä kuvissa olin yrittänyt vähän erilaisempaa tyyliä kajaalilla, mutta en kovin hyvin onnistunut. Tässä olen vain minä minun kauhean hymyni kanssa.
Kaikista ärsyttävintä pidennyksissä on se, että jos hiukset ovat yhden säälittävän yön verran letillä, aamulla hiukset ovat tämän näköiset.


Mutta haluatteko lisää näitä Snapchat-postauksia? Ja kertokaa ihmeessä, jos haluatte ihan erillisen postauksen siitä, miten minun luomisprosessini etenee postauksen aiheen keksimisestä, sen totetutukseen.

Eipä tässä sen ihmeempiä, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.