Pirteä parveke

kesäkuuta 15, 2017

Olikohan se viime keskiviikkona, kun kävin porukoiden tykönä hakemassa parvekkeen tuoleille pienet tyynyt ja samalla päätin vähän piristää parvekkeen ulkonäköä enemmän. Eihän tämä paljoa ole, mutta kyllä tässä kesän aikana ehdin vielä tuunata parveketta lisää. Minulla on paljon erilaisia ideoita, mutta haluaisin parvekkeestamme mukavan värikkään ja kesäisen. Ehkä jokin värikäs säkkituoli olisi mahtava johonkin nurkkaan.Tein nämä Villelle joskus lahjaksi, mutta nämä sopivat kivasti parvekkeen tuoleilla oleviin tyynyihin, eikä näillä ollut muuta käyttöä tällä hetkellä.


Täytyy alkaa etsimään lisää inspiraatioita parvekkeen suhteen, nämä ovat vain pieniä lisäyksiä tällä hetkellä, etteivät ne vielä näytä oikein miltään. Asuntomme muut huoneet eivät ole oikeastaan kovin värikkäitä, vaan enemmän rauhallisen värisiä, joten haluan parvekkeen olevan täysin päinvastainen.Haluan parvekkeesta sellaisen löhöilypaikan, jota meillä sisällä ei varsinaisesti ole. Mikä huone on teidän oma rentoutumispaikkanne, jossa voi vaikka istuskella kavereiden kanssa tai lukea omassa rauhassa jotain mielenkiintoista kirjaa? 

Mutta tästä tuli nyt tällä kertaa tämmöinen lyhyt postaus, kai tämä lukeutuu asunnon esittely-postauksiin. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.