Instagram - kuvia #2

heinäkuuta 25, 2017

Viimeksi katselimme tykätyimpiä instagram-kuviani, mutta nyt näytän teille vain uusimpia kuvia, mitä niiden kanssa on ilmestynyt tililleni. Kuten aikaisemmista kuvista näki, minulla on paljon kuvia itsestäni. Mutten kuitenkaan ole niin itsekeskeinen, tililtäni löytyy kuitenkin kuvia muistakin tilanteista, kuin minun hyvistä hiuspäivistäni. Siellä on myös kuvia erilaisista maisemista, leipomuksista, materialismionnellisuudesta (eli toisin sanoen ostoksista) ja erilaisia tilannepäivityksiä sieltä sun täältä.

Rekisteröidyin Instagramiin 11.tammikuuta 2015, eli en ole ollut Instagramin jäsen kovin kauaa. Ensimmäinen kuvani oli vain jokin quote, eli lainaus/siteeraus, jossa luki :
 - Stars can't shine without darkness.

Mutta nyt aloitetaan kuvien katselu.Tältä siis tilini näyttää, nuo kaksi kuvaa minusta olette nähneet jossain edellisessä postauksessani. Ensimmäinen kuva onkin uusimmasta leivoksestani. Leivoin eräänä päivänä korvapuusteja, sen lisäksi tein myös letin ylimääräisestä taikinasta. 

 Suurimman osan näistä kuvista olette ennenkin nähneet, sillä yleensä kuvia joita näette täällä blogissa, niitä on myös Instassani.


 Tässä ensimmäisessä kuvassa näytin omasta mielestäni hyvältä, vaikka hiukseni olivatkin kiinni. Yleensä näiden pidennysten kanssa saa taistella, varsinkin, jos haluan hiukset letille taakse. Keskimmäinen kuva on otettu sairaalassa nielurisaleikkauksen jälkeen, kun minua alkoi yhtäkkiä syönnin jälkeen heikottamaan ja hoitajat toivat minulle sängyn odotushuoneeseen ja tyhjensivät huoneen muilta asiakkailta toiseen odotustilaan. Makoilin hämärässä lepäillen ja katsellen televisiota.

Viimeinen kuva onkin otettu sinä päivänä, kun kävimme Lauran, Oonan ja Auroran kanssa ensimmäistä kertaa vaunuilemassa. Silloin oli ihan tuskallisen kuuma istua takapihan terassilla, mutta onneksi oli mansikoita!

Kaksi kuvaa minusta eivät kerro mitään sen erikoisempaa tarinaa, aurinko paistoi kauniisti ja niin ja niin...
Mutta keskimmäinen kuva oli niin värikäs, että oli pakko lisätä se Instagramiin. Tässä on itse asiassa palettiin kuivuneita akryylivärejä.

 Ensimmäinen kuva on otettu Jassun huoneesta, vielä silloin kun hän asui siellä. Jassu lähti keittiöön syömään ja päätin sillä välin leikkiä vähän kameralla, koska tausta oli juuri sopivan värinen. Keskimmäinen kuva on varmaan joskus ollut blogissani, kun kävimme Villen kanssa testaamassa Mansikkanokan laavua. 

Ja viimeinen kuva on otettu vanhassa asunnossamme, kun leivoin itse perunarieskoja. Joita kyllä pitäisi tehdä taas jonain kauniina päivänä. 


Tässä näkyykin Kara meidän lenkkiajoilta jäällä keskellä kaunista talvea. Keskimmäinen kuva n otettu joskus kauan aikaa sitten, kun vajotti ja taisin olla väsynyt, mutta lähdössä liikenteeseen. Nämä kaikki kuvat on otettu talviaikaan ja viimeisessä kuvassa oli vain niin ihanan näköinen maisema, kun aurinko paistoi puiden välistä hankeen.

Mutta tässä nyt oli lisää minun instagram-kuvia, eipähän tällä kertaa ollut snapchat-kuvia, mutta siitä postauksesta ei olekaan kovin kauaa, kun tämä tulee heti perään.

Mutta kiitos, kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.