Ostokset

heinäkuuta 06, 2017

Ajattelin tänään jakaa teille uusimpia ostoksiani ja myös joitain vaatteita, jotka sain mummoltani tiistaina. Lempiostokseni on uusin kalenterini, joka on todella hyödyllinen minulle. 


Tämän itse asiassa pappa osti minulle töitä varten. Mainitsin, että minun täytyy ostaa jokin lippalakki suojaamaan päätä, kun varsinkin sain viime viikolla töiden aikana auringonpistoksen. Tykkään, että tämä on ihan tavallinen ja yksinkertainen lippis, jota pidin eilenkin päässäni koko päivän.


Nämä ostin Seppälästä maanantaina töitä varten. Nimittäin hautuumaalla ei voi tehdä töitä ihan tavallisissa lenkkareissa joka päivä. Seppälässä oli alennuksella vaatteita, joten sain nämä 20 eurolla. (Oikea hinta oli 40 euroa).


Nämä oli mummo ostanut jokin aika sitten. Kengät ovat vähän isot, mutta oikeilla pohjallisilla nämä ovat juuri sopivat. Tykkään näistä tosi paljon, väri on ihana.


Sain tämän takinkin mummoltani, hihat ovat vähän liian pitkät, mutta muuten tämä on hyvä. Takki on juuri sopiva vapaa-ajalle ja töihinkin.


Tämä on se minun lempiostokseni. Kalenteri alkaa vasta elokuusta, mutta tässä on paljon muutakin. Kuten mm. To do - lista, lukujärjestyksiä pari kappaletta, tavallinen kalenteri ja viikkokalenteri ja sitten vielä tilaa omille muistiinpanoille. Tämä kalenteri maksoi Suomalaisessa kirjakaupassa 17,95 euroa. 


Ostin myös tarra-arkin, jossa on erilaisia tekstejä, kuten "Deadline, loma, tärkeää.." ja toisella puolella on myös kuvia, joita voi liimata kalenteriin. Tarra-arkki maksoi 4,95 euroa.


Tässä oli uusimmat ostokset, jälleen on ostoskiintiö täynnä. Sain mummolta myös sukkia, tuulihousuja kaksi kappaletta ja sadetakin töihin. Itse ostin vielä SäästöTexistä kaksi harmaata säilytyslaatikkoa.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.