Oulu 8.7.

heinäkuuta 15, 2017

Kävimme lauantaina Villen, Kallen ja Karan kanssa pienen päiväreissun Oulussa porukoiden autolla. Lähdimme muistaakseni joskus kahden maissa liikenteeseen ja ensimmäisenä ajoimme Tuiraan ja pudotimme Karan matkasta pois Villen ja Kallen isovanhempien luokse. Sillä välin kävimme yhdessä peliliikkeessä, koska Ville halusi myydä pari peliä, jonka jälkeen kävimme Valkeassa. Oikeastaan kävimme siellä vain yhdessä liikkeessä. Nimittäin Tigerissä, lempiliikkeessäni. Ostin sieltä itselleni yhden kangaskassin, aurinkolasit ja akryylivärisetin, jotka maksoivat yhteensä 14 euroa. Villekin  löysi itselleen sieltä kaksi hienoja pientä lasipurkkia jotka tekivät yhteensä 2 euroa ja sulkapallosetin. Eivätkä ne olleet normaalikokoisia, vaan jättikokoiset. 
Kalle oli ottanut todella hemaisevan kuvan minusta snapchatiin.  Kuvissa näette myös minun uudet aurinkolasit.
Oli muuten mukava keli Oulussa, mutta tuuli oli järjetön. Onneksi ei tullut kuitenkaan kylmä, ottaen huomioon, että matkassani oli vain shortsit, joten onneksi ilma ei viilentynyt liikaa.


Akryyliväreistä minulla ei ole kuvaa, mutta siinä on vain yleisimmät värit, musta ja valkoinen  minulta olikin jokin aika sitten loppunut niin onneksi löysin nämä halvalla. 

Oi mukava käydä jälleen pitkästä aikaa Oulussa, olimmekin vasta yömyöhään Kemissä. Tulihan tässä käytyä jossain reissussa ennen töiden alkamista.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.