Insta teema

huhtikuuta 05, 2018

Jotkut ovat ehkä huomanneet, että olen poistellut vähän kuvia Instagramista, jotku eivät. Eli halusin luoda insta-tiliini oman teeman, jonka takia päädyin poistelemaan muutamia kuvia sieltä päin. Samalla kun esittelen instani uutta tyyliä, kerron myös jotain näistä uusimmista kuvista. Osa niistä on kyllä näkynyt täällä blogin puolellakin.


Ihan ensimmäisinä tässä näkyykin kuvia postauksistani. Eilen päivitin viimeksi Instagramiani materialismionnellisuudella, eli Essencen uudella luomiväripaletilla. Instasta löytyy myös kuvaa siitä, kun kokeilin meikata väärinpäin ja näytin myös teille, miten meikkaan. Uudesta makuuhuoneestakin on vähän kuvaa, kun halusin vähän sinisempää väriä makkarin puolelle, sekä ostin kevään merkiksi muutaman keltaisen tulppaanin eteisen puolelle.


Näistäkin on jo jonkin aikaa. Ensimmäisenä näkyy kuvaa Kuivanuoron soramontulta ja sitten hypätäänkin jo rieskoihin, joita tein viimeksi helmikuussa. Samaisena kuukautena ostin nuo karttataulut Kärkkäiseltä. Samalla reissulla kävimme myös salakapakassa Burger Kingin alapuolella. Ystävänpäivänä Ville osti minulle kukkia, joissa oli tuo söpö pinkki sydänkoriste. Ja viimeisenä on kahvikuppi, ei sen kummempaa.

Nyt ollaan jo vähän vanhempien kuvien äärellä. Jos oikein nyt muistan, ihan ensimmäinen kuva Gafe Hertasta on otettu tammikuussa ja viimeinen kuva joskus joulukuun puolella ilmeisesti. Sivuprofiili kuva on otettu uutena vuotena, kun testailin Glitteristä ostettua glitteriä. Jossain välillä ostin myös Bujo-kirjan ja Anastasian kulmavärin. 

Osaatte tästä jo vähän arvailla instateemaani? Kuvissa on jonkinlaisia yhtäläisyyksiä, jonka takia instani ei näytä ihan sekamelskalta. Mutta päätän tämän postauksen tähän. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.