Wanhat esineet osa2

huhtikuuta 11, 2018

Eli heti perään tulee vanhojen esineiden toinen osa.Eli pikemmittä puheitta, eiköhän aloiteta. Ensimmäisenä on Kouvolan Lakritsi-taulu, jonka alkuperää en todellakaan tiedä. En ole aivan varma, onko tämä minkään arvoinen, ainoastaan tiedän, että merkki on melko suosittu ja tiedän vain sen, että Kouvolan Lakritsi merkkiset rasiat voivat olla melko hintavia. Sain tämän aika vasta äidiltäni ja sijoitin sen meidän eteiseen. En oikein itse Kouvolan Lakritsin sivuilta löytänyt tauluja, joten en oikein osaa sanoa, mistä tämä on lähtöisin.


Tämän sain joskus papalta, kun esikouluun piti viedä jokin vanha esine. Sen jälkeen tämä on jäänyt minulle ja löysin tämän aika vasta uudestaan. Tarkistelin päällimmäistä postimerkkiä ja kyseessä on vuoden 1945 Punainen Risti, tiilenkantaja 1M+25P.

En ole ihan varma, mitä takana olevat postimerkit ovat. 


Viimeisenä on pieni avaimenperä, joka on muistaakseni lähtöisin papan äidiltä. Avaimenperässä lukee myös Kemi. En tiedä, kuinka vanha tämä on, mutta söpö kyllä.


Tähän osaan ei tullut yhtä paljon vanhoja esineitä, kuin edelliseen, mutta tässä olivat suurinpiirtein kaikki minun vanhat esineeni. Olisi kiva löytää näistä kaikista enemmän tietoa, mutta ikävä kyllä en löytänyt.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.