Myday 28.4

huhtikuuta 29, 2018

Eilen en ehtinyt kirjoittaa, sillä oli paljon tekemistä ja saavuin vasta myöhään kotiin, joten päätin tänään kirjoittaa teille myday:n eiliseltä. 

Aloitetaan vaikka siitä, että kävimme Villen kanssa ruokakaupassa, hakemassa vähän tarvikkeita iltaa varten. Kauppareissun jälkeen kävin Karan kanssa pikkulenkillä ja Ville vei ostokset sisälle. Joten me tytöt lenkkeilimme keskenämme. Karalla on tosiaan karvanlähtöaika, joten sisällä saa imuroida joka päivä. En tiedä mitään yhtä ärsyttävämpää, kuin saksanpaimenkoiran turkki. Kara pudottelee pohjavillat kauheina tupsuina maahan ja niitä pöllyää joka puolelle.


Seuraavaksi siivoilin huushollia vähäsen, imuroin, lastasin karvat matoista ja vein parvekkeelle. Tänään vielä pikaisesti luutusin lattiat, kun eilen en ehtinyt. 
Minulla on kauhea ongelma, mitä teen tuon makuuhuoneen kanssa. Tuo yksi nurkka näyttää niin täydeltä, vaikka tosiasiassa se ei ole, mutta kun nuo värit eivät käy yks yhteen, niin se näyttää super ahtaalta. Huoneessa on muuten valkoista ja sinistä ja vähän mustaa, mutta sitten tuo TV-taso on ruskea, niin se häiritsee suuresti.


Mutta tosiaan, vein matot parvekkeelle hetkeksi tuulettumaan. Suihkautin niihin myös vähän huuhteluainetta, kuulin, että matoista tulisi vähän liukkaammat ja koiran karvat eivät sitten niin helposti tartu niihin kiinni. Olen myös vähän tuunnaillut parveketta, viime kesän kalusteet on vielä, sillä ei ole nyt ollut varaa, eikä aikaa oikeastaan shoppailla mitään uutta.


Yhdelle tuolille laitoin vanhan valkoisen taljan, sekä mustalle pöydälle valkoisen pöytäliinan. Lisäksi parvekkeen vanha matto meni vaihtoon. Se pitäisi pestä kellarissa, mutta en vielä ole ihan varma, laitanko sitä enää parvekkeelle takaisin. Tällä hetkellä parvekkeella on valkomusta matto, sekä tuo pieni vaaleanruskea matto.Pesuhuonekin on saanut pientä muodonmuutosta. Muuten pesuhuone on samanlainen, mutta kyllästyin sen tylsään ulkomuotoon. 


Lisäsin pesukoneen päälle pienen liinan, sekä pengoin jostain vanhan laatikon, johon laitoin kaikki pyykinpesuaineet sun muut härpäkkeet ja pienessä rasiassa on topsupuikkoja. Ennen myös WC-paperi roikkui alkuperäisessä pussissaan naulakossa, mutta halusin koota ne kivaan pinoon pesukoneen päälle. Tuo uusi pesukone ei tärryytä melkein ollenkaan, joten paperit pysyy kyllä kasassa, eikä lähde vierimään ympäri kylppäriä.


Joku aika sitten äiti toi tuliaiseksi saippuapullon, joka on aivan ihana. Haluaisin tuohon altaan viereen vielä jotain värikästä, mutten ole vielä keksinyt, että mitä laittaisin. Oven vieressä seinällä on myös kaksi mustavalkoista kuvaa. (anteeksi valaistuksesta, pesuhuoneessa on niin lämpimän värinen lamppu, että kuvatkin kärsi sen myötä)


Siirrytään sitten iltaan. Lähdimme porukalla paistamaan makkaraa, aluksi piti mennä Majaputaan laavulle, mutta siellä ei ikävä kyllä ollut kuivia puita, joten menimme sitten Mansikkanokalle. Noh, siellä sitten oli väkeä jo tarpeeksi, joten viimeinen vaihtoehto oli Hepolassa. Siellä oli kuivia puita, sekä olimme ensimmäiset siellä. Hetken kuluttua sinne tuli kolme ihmistä, mutta ei se haitannut. Tulipa ainakin nähtyä samalla uusia kasvoja.


Oli jo vähän kylmä ja tuuli puhalsi inhottavasti, niin en paljon ottanut sieltä kuvia. Majaputaan laavulta kun lähdimme, huomasimme, että kaksi ihanaa pientä bambia ylitti jäätä. Jäimme katselemaan, kun molemmat ylittivät jään turvallisesti. Harmi vain, että ne olivat niin kaukana, etten saanut kunnon kuvaa puhelimella.
Kyllä me jonkin aikaa olimme laavulla, itselläni vain tuli melko kylmä ja iski kamala kramppi pohkeeseen, ettei oikein jaksanut seistä kauan aikaa. Tuli siinä makkaraa ja vaahtokarkkeja paistettua. Ville voivotteli, kun ei ollut vielä Habanero-makkaraa tullut myyntiin, mutta kyllähän näinä päivinä pitäisi tulla, yleensä ne tulevat vapun aikana myyntiin ja kaikki ovat samantien ostamassa niitä.

Mutta tässä oli minun lauantai, ihan mukava sellainen, jos ei palelemista oteta huomioon. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.