Lämmin keskiviikkopäivä - Kemi

kesäkuuta 28, 2018

Kerron ensin vähän edellisistä päivistä, nimittäin viikonlopun aikana, tarkalleen ottaen sunnuntaina heräsin hieman nuhaisena ja kurkkua kutitti ikävästi. Iltaa kohden olo heikkeni, yleiskunto siis ja ihan illalla nousi lämpö. Aluksi se oli vain 37.7 astetta, joten ajattelin nukkumalla saada sitä laskettua. Ei kulunut kuin puoli tuntia suunnilleen, kuumetta olikin jo 38.1 astetta. Otin tietysti Panadolin avuksi, mutta vartissa kuume nousikin 39 asteeseen ja siitä silmänräpäyksessä 39.5 asteeseen. Olo oli aivan kamala, tuntui kuin olisi turkasen päissään, eivätkä mitkään lihakset kykeneet mihinkään. Onneksi yöllä kuume laski, mutta jossain kolmen aikaan yöllä se nousi takaisin 39.3 asteeseen, yö meni hiestä märkänä ja tokkurassa. Onneksi kuume kesti vain sen yhden illan ja yön, mutta nuha ja yskä jäi. Nyt tällä hetkellä limaa tulee koko ajan, ohimo on paineesta kipeä ja yskä on rohisevaa. Pääasia, että limat lähtee pois. 

Nuhasta huolimatta, kävimme keskiviikkona Karan kanssa Sotisaaressa vähän lenkkeilemässä ja pulikoimassa vedessä. Kara oli ihan innoissaan, kun Sotisaaressa ei kovin tiheään tule käytyä ja joka puolella on uusia hajuja, lisäksi Karalla on juoksuaika tällä hetkellä.Kara tykkäsi kovasti tallustella metsäteitä pitkin, vähän vaihtelua perus asfalttipäällysteisistä pyöräteistä. Ja pitihän sitä tietenkin ensimmäisen rantaviivan kohdatessa käydä vähän testaamassa, onko vesi kuinka lämmintä tähän aikaan kesästä. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta tälle kesälle, kävimme myös jokin aika sitten Hyypiössä uittamassa Karaa, itse en uskaltanut uimaan, mutta kahlasin Karan kanssa. Eipä minulla uimakamppeitakaan ollut mukana silloin.


Oli kyllä itselläkin mukavaa käydä vähän lenkkeilemässä, vaikka nuha vähän häiritsikin menoa. Mutta onneksi kuumetta ei enää ollut. Sunnuntain jälkeen oli vielä vähän veto pois, joten en ole kunnolla käynyt koiran kanssa lenkillä. 


Perjantain suunnitelmissa olisi käydä Oulussa, Villen ja vanhempien kanssa. Vanhemmat haluavat käydä Bauhausissa ja sitten ajattelimme käydä Ideaparkissa kiertelemässä. Viimeksi taisin käydä siellä silloin, kun se oli juuri auennut ja Ville ei ole käynyt kertaakaan.


Vaikka se ei kuvista niin hyvin näy, oli kuitenkin hyvä ilma, aurinko lämmitti mukavasti, mutta tuuli kyllä yltyi iltaa myöten. Tämä oli kyllä silti onnistunut reissu koirankin kannalta, täällä oli tosi mukava käydä kävelemässä ja koirakin pääsi vilvoittelemaan samalla. Tämä kaikki siis oli Sotisaaren päätyssä, ennen vanhaa puiden uittopaikkaa. Eli ei jatkettu porteista suoraan, vaan käännyttiin vasemmalle.


Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.