MyDay 5.7.

heinäkuuta 10, 2018

Torstai meni ihan mukavasti, kävimme pyöräilemässä vähän keskustassa ja limukalla Sataman tähdessä. Oli hyvä ilma, olisi ehkä saanut tuulla vielä vähän enemmän, auringon paisteessa tuntui ihan pekonilta ja onhan se inhottavaa pyöräilyn jälkeen, kun otsa ja kainalot ovat hiestä märät. Kirjaimellisesti, joudun vaihtamaan näin kovilla helteillä ainakin kolme kertaa päivässä paitaa. Se on erittäin ahdistavaa, näinä aikoina tulee ikävä talvea, vaikka ei saisi valittaa lämpimistä päivistä. Joskus se on vain sietämätöntä.Kyllä virkistävä Coca Cola jäillä tuntuu ihanalta pienen pyörälenkin jälkeen. En muista, olenko edes ennen käynyt Sataman tähdessä, varmaan joskus nuorempana, mutta en kyllä saa päähäni, milloin. Olihan sitä pakko ottaa muutamat päivän asukuvat samalla, kun kävelimme takaisin pyörien luokse. Lisäksi kävimme myös Citymarketissa ruokaostoksilla, oli kyllä virhe, kun olimme pyörillä.


Onneksi löysin kivan pikkulaukun Citymarketista, niin laitoin repun sisällön sinne ja muutamat ostokset reppuun, loput pussiin ja pyörän koriin. Pitihän sitä sitten Villen vielä käydä Tokmannilla, niin näytimme muuleilta ostosten kanssa pyöräillessä. Tässä ei paljon minun pärstääni näy, mutta tausta oli niin kivan näköinen, joten laitoin tämänkin tänne blogiin. Suunnitteilla olisi käydä ottamassa muutamia asukuvia ja Ristikankaan hautausmaalla kuvaamassa yhtä postausta varten. Pitäisi vain olla joku, joka handlaa nuo minun kameran asetukset, kun ennen lomaa valokuvauksen opettaja laittoi kameraani samat asetukset, mitkä koulun kameroissakin on käytössä, niin sen kanssa saa vähän säätää.


Tuo on ihan Muumimamman laukun näköinen, mutta oli kyllä ihan hyvin perusteltu ostos. Nimittäin, minulla ei ole yhtään pientä laukkua, mihin saa näppärästi puhelimen ja avaimet. Kaikki laukkuni ovat isoja käsilaukkuja ja tämä on pieni, sekä olkalaukku. Eikä maksanut kuin 22,95 e. 


Olin myös torstaina erittäin tyytyväinen onnistuneeseen silmämeikkiini. Luomivärit näkyivät hyvin, mutta silti hennosti. Oli pakko ihan ottaa kuva siitäkin. Liikkuvalle luomelle laitoin aluksi valkoista, muualle häivyttelin pronssia ja vähän kultaista.


Ei tämäkään mikään meikkimaailman mullistus ole, mutta itse olin tyytyväinen, koska yleensä saan tapella tummien luomivärien kanssa kaaauan. Mutta oli kyllä onnistunut päivä, illalla nukuin pari tuntia ja katsoimme uusinta version Day of the Dead:sta ja voin suositella sitä muillekin, me katsoimme sen Netflixistä. Toinen, mitä voin suositella on The Handmaid's Tale, joka löytyy HBO:lta ja Yle Areenasta, itse katson Areenasta, vaikka uudet jaksot tulevat vasta 17.heinäkuuta. Onpa ainakin jotain, mitä odottaa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.