Napakorupäivitys 2018

heinäkuuta 05, 2018

Matkan aikana on kertynyt muutama napakoru, osa ihan ehdottomasti lemppareita ja osa, noh sanotaanko vaikka niin, että reissussa rähjääntyneitä. Viimeisin napakoruostos on tehty 2.heinäkuuta, eli ihan vasta. Kaikkien ostopaikkaa en muista, mutta parhaani yritän.Tavatkaa kaksoset! Jos nyt oikein muistan, itse ostin vaaleanpunaisen, varmaankin jostain Glitteristä tyyliin, sininen on taas joululahja kummitädiltäni. Tai syntymäpäivälahja, lahja kuitenkin.


Tuo vaaleanpunainen on ihan aloituskoruni näköinen, mutta sitä se ei kuitenkaan ole, koska pudotin aloituskoruni viemäriin aikakausia sitten. Tuon tilasin muistaakseni Savannilta tai CrazyFactorista. Kirkas koru oli alunperin hitusen erilaisempi. En tiedä, ehdinkö edes esitellä sitä täällä blogissa, mutta ostin tuon Glitteristä, siinä oli merihevonen joskus, mutta pari päivää ostopäivästä, hevonen tippui ja katosi maanpinnalta. Eli en ole vieläkään sitä löytänyt.


Tässä ovat uusimmat ja itse asiassa tällä hetkellä lempparit. Vasen on uusin tulokas perheessä eikä maksanut penniäkään. Olimme Oulussa torin rannalla katselemassa maailman menoa ja löysimme kivan pienen kojun. Ville osti itselleen T-paidan, joka oikeasti maksoi 20 euroa, mutta hän tinkasi hinnan 15 euroon ja sai kaupan päälle lippalakin ja minä sain korun.


Näiden alkuperää en muistakaan kuollaksenikaan. Veikkaan, että hämppis on Glitteristä myös, sellainen pieni tunne minulle tulee tuosta korusta. Ikävä kyllä, en paljoa tuota hämppistä voi käyttää, koska sen jalat raapii koko ajan ihoani ja kutittaa ikävästi.Sydän siipineen päivineen oli myös lahja kummitädiltä, pääkallo on yllätys yllätys, Glitteristä! Se on oikeastaan lähin liike, mistä löydän napakoruja, siksi suurin osa on sieltä. Sydämessä on myös se huono puoli, että sen siivet raapii ihoa.

Tässä ovat sitten aikaa nähneet. Vasemman puoleinen vetoketjukoru oli ihan ensimmäinen ostokseni, ainakin näin muistelisin. Huomaa, että se on kulunut, enkä oikeastaan käytä tuota enää. Oikeanpuoleisella korulla oli joskus siivet ja pieni timantti. Eipä ole enää, sekin on kovia kokenut.Ja ihan viimeisenä, pallokorut. Olen saanut kolme ensimmäistä vasemmalta katsottuna Lauralta, tuo ihan viimeinen koru on minun ostama, olikohan sekin Glitteristä. Sitä on jouduttu joskus korjailemaan pikaliimalla, koska se halkesi keskeltä kahtia. Siihen aikaan minulla ei ollut napakoruja paljon, joten oli pakko korjata se. En kyllä tiedä, miksi säilytän sitä vieläkin..Tästä löytyi päivitetyt napakorut, niitä kyllä tulee tässä koko ajan lisää, joten tämä ei varmaan ollut viimeinen postaus tästä aiheesta. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.