Apua syksy tulee!

syyskuuta 03, 2016

En ehkä kirjoita tänään kovin paljon, koska olen kipeänä, jälleen. Mulla on ollut ehkä jo viikon lämpöö/kuumetta, tällä hetkellä kuumetta on 37.9 astetta. Nyt on sitten perusflunssan lisäksi tullut vähän peitteitä kurkkuun ja yskin varmaan keuhkot kohta pihalle. Ja äiti nyt on kauhean hädissään viemässä mua jo nyt (klo:21:34) päivystykseen...! Mutta isä vie mut aamulla yhdeksältä. 

Anyway, mulla on kamerassa muutama kuva eiliseltä jotka laitan tähän.

En tiedä olenko laittanut näistä minun ja Villen kihlasormuksista kuvaa, mutta laitan nyt. Kuva ei ole ihan tarkka, mutta rakastan tätä mun sormusta yli kaiken! Ainoa homma vain, että näistä puuttuu kaiverrukset. 

Tuon mun sormuksen tarina ei ole vielä ohi! Kun menimme liikkeeseen etsimään minulle sopivaa sormusta, kokeilin ensin niillä ihme rinkuloilla, minkä kokoinen sormus pitäisi olla. Noh, koko oli 15, mutta tuon sormuksen pienin koko oli 18 (siis ainoa, mikä liikkeestä löytyi).
Joten myyjä tilasi minulle sormuksen kokoa 15. Noh, parin päivän päästä haimme sormuksen, joka oli iso!! Eli siis syynä on se, että ne ihme rinkulat, millä koko katsottiin, olivat paksummat kuin tuo sormus, joten tuon sormuksen koko pitäisi olla 14. 

Kyllä, minä muutan minun IKEA-katalogistani pois :( Mutta en kerro vielä minne ;) Sen näette vasta myöhemmin
Kun matkasimme minun tykö Villen luo, nappasin pari kuvaa vihreästä Kemistä (tai no jokseenkin vihreästä)Mutta ei tässä muuta tällä kertaa, tunnin päästä alkaa ilotulitus koska Venetsialaiset 2016, joten siirrymme pikkuhiljaa katolle katsomaan näkyisivätkö ne tänne Villen luo. 

Hyviä iltoja kaikille!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.