Kodissamme henkiolentoja?

syyskuuta 28, 2016

Eli siis, olemme asuneet tässä uudessa kodissamme ehkä viikon (?) En ole pitänyt ihan kirjaa päivistämme täällä, mutta suurinpiirtein niin. Jo alusta asti tuntui, että täällä on jotain outoa. Olen pari yötä nukkunut yksin makuuhuoneessa, kun Ville on nukahtanut sohvalle, mutta silti on tuntunut siltä että huoneessa on joku muukin... Kara se ei voi olla, koska minulla on öisin makuuhuoneen ovi kiinni, olen kyllä huomannut, jos Kara on tuhissut vierellä. 
1. kokemus

No ihka ensimmäisenä, minulla oli sellainen vaaleansininen peltikyltti jossa luki isolla "Open" . Noh, en löytänyt sille mitään paikkaa, joten laitoin sen keittiön tasolle, erään vanhanaikaisen puntarin taakse. Siinä se kiltisti könötti seuraavaan päivään. Siivoilin seuraavana päivänä ja hoksasin, että se himputin peltikyltti oli lähtenyt kävelemään. En tiedä ketään, kuka se on olisi voinut viedäkään, tai kuka nyt edes sen kokoisen peltikyltin huomaamatta veisi, kun meitä on kaksi asukasta tässä huushollissa. Ja se kyltti ei ole vieläkään löytynyt.

2. kokemus

Olin yhden yön kotona ihan yksin, tai no, oli Kara kuitenkin täällä kanssani, kun Ville oli Marttalassa pakkailemassa tavaroita koko yön. Ei siinä mitään, menin aikaisin nukkumaan. Heräsin joskus keskellä yötä siihen kun joku kuorsasi. Aloin huutamaan Karaa, mutta se ei ollutkaan makuuhuoneessa, vaan käveli keittiöstä makkaria kohti, toiselta puolen asuntoa! Samalla tunsin, kuin jokin olisi koskenut jalkojeni päällä olevaan peittoon. En ajatellut enempää, potkin vain peiton lattialle ja soitin Villelle. Kara ei suostunut tulemaan ihan makkariin, vaan jäi ovelle. 3. kokemus

Ville kertoi tämän, olin itse nukkumassa. Ville oli olohuoneessa katsomassa televisiota, kun yhtäkkiä kaapin ovi aukesi. En osaa itse kertoa, miten se tapahtui. Meillä on eteisessä kolme isoa kaappia, joten uskoisin että Ville tarkoitti yhtä niistä.

4. kokemus

Viimeinen kokemus, mitä nyt on toissapäivänä tapahtunut, oli se, kun Kara tuntui seuraavan jotakin, mitä me emme nähneet. Kara alkoi haistelemaan jotain, ihan kunnolla kuono kattoa kohti, käveli olohuoneesta keittiöön, eikä huomioinut ketään muuta. Tuntui, että se seurasi jotakin. Kara käveli samalla tyylillä takaisin keittiöstä olohuoneeseen. Kara pysähtyi ja jatkoi haistelua. Sama homma kävi, kun olin ulkona parvekkeella ja Kara istui kuono kohti seinää ja vain tuijotti, kuin jotain ihmistä jolla olisi herkkuja.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Toivottavasti tällä jännittävälle kertomukselle saadaan jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näin tiheään tahtiin tapahtuu kaikkea kummallista niin varmasti tulee jatkoa, mutta taidan siinä vaiheessa yöpyä parvekkeellani :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.