Kuinka blogini on muuttunut

syyskuuta 16, 2016

Ajatella, että olen aloittanut bloggaamisen jo vuonna 2013! Monet, jotka alusta asti seuranneet blogiani, ovat huomanneet kuinka tyyli, kuvanlaadut, kirjoittaminen on muuttunut reippaasti. Olen muista blogeista saanut paljon inspiraatiota ja olen oppinut paljon. 

Onkohan täällä vielä tänään ihmisiä, jotka ovat blogiani aikojen alusta asti lukeneet?

Ei niitä varmaan montaa ole, tai en tiedä, muutaman kyllä tiedän. 
Ne jotkut saattavat muistaa, aloin n.2 vuotta sitten kirjoittamaan toistakin blogia joka oli perustunut oikeastaan vain meikeille. Mutta huomasin, että tämä blogi sai enemmän suosiota kuin toinen blogini, eikä minulla olisi riittänyt aika molemmille, kun tälläkin hetkellä aika on tiukassa. Jos olisin kirjoittanut kumpaakin blogia, tämäkin olisi varmaan vähän "huonompi", jos tiedätte mitä tarkoitan. En olisi varmaan pystynyt panostamaan molempiin täysillä, joten poistin sen toisen blogini melko pian. 

Myös blogini nimi on muuttunut aikojen saatossa, tämähän oli ennen nimeltään My Life My Rules aika kauan. En muista onko siitä vuosi vai kaksikin, kun vaihdoin nimeksi Live Right Now, en uskalla tarkkaa aikaa sanoakaan. Blogini URL-osoite vaihtui myös siinä samalla.
Mitähän muuta tässä kolmen vuoden aikana on muuttunut... Kuvanlaatu parani sitä myötä kun ostin itselleni ihan oikean järjestelmäkameran vuonna 2014. Silloin aloin ottamaan myös paljon tarkempia ja yksityiskohtaisia kuvia. 
Intohimoni blogia aloittaessa on yhä pysynyt. Vuosi sitten motivaatio oli vähän hakuteillä, mutta vain lyhyen aikaa. Yli vuosi sitten yritin uudestaan uuden blogin aloittamista ystäväni Lauran kanssa, mutta sekin jäi vähän lyhyeen. Tosin se blogi on edelleen olemassa, jos muistan salasanan niin voisin ehkä yrittää jopa tänään sinne kirjoittaa. Blogin löydätte minun blogini etusivulta vasemmasta reunasta, jonka nimi on Girls from Lapland.Mm. tässäkin näkee, kuinka kuvanlaatu on muuttunut. Eli selvästi vasemmalla on ne tämän vuoden kuvaset ja oikealla vuoden 2013 arkistoista löytyneet kuvat.

Sekä kuvat olivat ihan sikin sokin ja paljon pienempiä

Esimerkki :

                 

Ihan kauheaa katsottavaa... Nykyään asettelen kaikki kuvat keskelle ja kuvat ovat mahdollisimman suuria.

Näytän myös esimerkin siitä, kuinka kirjoitustyylinikin on muuttunut, tai ainakin omasta mielestäni 

Esimerkki:

Näitä kuvia on tällä hetkellä vaikea asetella, sillä kirjoitan tätä postausta puhelimellani. Mutta tosiaan, ensimmäisessä kuvassa on minun ihka ensimmäinen (ja lyhyt) postaukseni. En ainakaan itse ole sitä mieltä, että tänä päivänäkin postaukseni ovat tuota luokkaa, mitä ne 3 vuotta sitten olivat. Alhaalla ovat esimerkit kirjoitustyylistäni nykyään vuonna 2016. Eikä postauksessani teksti ole yhtä ärsyttävän värikkäitä kuten tällä hetkellä on!
En osaa näin puhelimella tarkkaan sanoa, mutta varmaan kuvia joutuu suurentamaan, jotta niiden tekstistä saa selvää, näin puhelimella kirjoittaminen on sanonko mistä..? Ei tällä kirjoittaminen hauskaa ole, mutta halusin saada tämän postauksen mahdollisimman pian valmiiksi, mutta läppärini ei ole nyt käsieni ulottuvilla.

Ennen blogini ulkoasu oli värikäs, tai onhan se vaihtunut useaankin otteeseen, mutta ennen blogini oli ahdettu täyteen erilaisia gadgetteja ja sun muita härpäkkeitä. On niitä yhä paljon, mutta paljon hillitymmin kuin ennen. Jokin aika sitten myös älysin, että voin luoda bannerin alapuolelle sivuja, joista lukijat pääsevät helpommin postauksiin, joiden haluan olla näkyvillä.
En oikein keksi muuta... Mutta oletteko te huomanneet kehitystä minun blogissani? Kommentoikaa jos uskallatte!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.