MyDay 25.9.

syyskuuta 25, 2016


Klo: 10.24
 Huomenta kaikille! Väsyttää ihan kauheasti, vaikka olen kiltisti mennyt eilen aikaisin nukkumaan. Menin sängylle makoilemaan jo kahdeksan maissa, katsoin tämän viikon Emmerdale-jaksoja joita olin unohtanut telkkarista katsoa ja nukahdin ehkä kymmenen aikoihin. Silti väsyttää ihan pirusti. 

Herätessäni ajattelin tehdä "pitkästä aikaa" mydayn, joka on ehkä vähän hankalampaa tehdä blogipostauksena, kuin vlogina. Heräsin ensin jo yhdeksän aikaan, kun Ville herätti, mutten jaksanut nousta ylös, joten makoilimme jonkin aikaa. 

Söin kaksi voileipää kun jaksoin nousta ylös. En yleensä syö oikein aamupalaa, siitä tulee huono olo. Minun pitää odottaa pari tuntia heräämisen jälkeen, että voin syödä.Ensimmäisenä laitan tuota Nivea Soft-rasvaa, se on hyvin täyteläinen ja kosteuttava. Joitain rasvoja, joita olen testannut, ovat saaneet naamani punoittavaksi ja jotkut eivät ole kunnolla tehonneet. Tämä on täyttä rakkautta ja kestää pitkään!

Seuraavaksi laitan tuota Nivea Express Hydration Primeriä, joka kestää hyvin ja saa meikinkin kestämään pidempään.

Seuraavaksi sitten harjataan hiukset etteivät ne näytä ihan harakanpesältä!Sänky pitää pedata, heti kun nousee ylös, ettei se jää kummittelemaan.Klo: 11.37

Aloimme leipien syönnin jälkeen katsomaan elokuvaa. Katsoimme eilen jonkin videon Starasta, jossa oli tämä Amanda Bynes ja sitten Villen kanssa mietimme, jos pitkästä aikaa katsoisi tämän elokuvan.


Nukkumaan mentäessä ja herätessä on vain välttämätöntä tsekata puhelimella Facebook, Snapchat ja Instagram..


..ja mahdolliset viestit, mutta yleensä kukaan ei minua kaipaakaan


Sitten ennenkuin elokuva muuttuu liian jännäksi, käydään äkkiä aamutupakalla. Iho on ihan kananlihalla, oli hieman kylmä täällä Kemissä.


Päivän asu on tämä. Yksinkertainen ja syksyyn ihan sopivan värinen


Meikki on vähän erilainen mitä arkipäivinä on viimeaikoina ollut. On sitä kiva joskus vähän laittautua vaikka onkin pyhitetty lepopäivä, sunnuntai.

Ja päivän tuoksu on D&G L'imperatrice 3


Klo: 18.01

Nappasin uunista juuri tekemäni mustikkapiirakat


Ja päälle vaniljakastiketta ja janojuomaksi colaaJa ennen suihkuun menoa alamme katsomaan Villen kanssa Liisa Ihmemaassa 2 - elokuvaa

Mutta tälläinen sunnuntai-päiväni on ollut, ei kovin kummoinen eihän? Mutta pitää sitä joskus vain rentoutua kotona. Seuraavaksi taitaa tulla se Peruskoulun tyyli- ja meikkimokat- postaus :)

Näkemiin!You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Apua, ei olis tällein nälkäisenä pitänyt eksyä tähän postaukseen..! :-D Näytti nimittäin mustikkapiirakat ihan hullun hyviltä! Olipa muutenkin ihanan virkistävää päästä lukemaan ihan perus postausta päivän kulusta! :)

  https://tahdoinjo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikkapiirakat ovat hullun hyviä ja erittäin helppoja tehdä :) Tänäänkin ahkerana tein lisää :D
   Ja kiitos, olen yleensä aika huono näissä myday-postauksissa :P

   Poista
 2. Kiva postaus tällaisia on kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, luulin että tämä oli vähän huonompi postaus mitä yleensä :D

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.