Joulutunnelmissa

marraskuuta 07, 2017

Nyt on lauantai 28.10 ja eilen päättyi meidän valokuvauskurssi koulussa. Tosin, sain jo torstaina palautettua kaikki tehtävät ja kameran, joten minun ei tarvinnut mennä perjantaina kouluun. Kävimme perjantaina Villen, Sannan ja Maken kanssa keilaamassa ja DiMaressa syömässä. Oli todella mukavaa, viimeksi kävin keilaamassa, kun täytin 19, josta taitaa olla kuvia täällä blogin puolellakin.Olimme keilaamassa suurin piirtein kaksi tuntia, aluksi se oli toki hankalaa, kun ei ole pitkään aikaan pelannut, mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan. Olisi todella hauskaa käydä hohtokeilaamassa, sitä en ole vielä testannut. On se kumma, että vaikka omassa kotikaupungissa on keilahalli, niin ei siellä silti tule kovinkaan usein käytyä.Halloween tunnelmista joulutunnelmiin!
Kävimme pizzan jälkeen vielä Tokmannissa nopeasti, löysin sieltä keittiön pöydälle tabletit ja tuollaisia ihme risuja, missä on käpyjä ja sun muita. Ostin niitä kolme, purin vanulappuja karahviin ja tein siitä kivan jouluisan pöytäkoristeen keittiöön.

 Vaihdoin jo keittiön verhotkin, joten keittiössämme on jo joulu tuloillaan. En vain malta odottaa joulua, joten aloitin jo normaalia aikaisemmin. Onneksi en ole ainoa. 

Ostin jopa meille omat joulusukat ja laitoin ne eteisen seinälle. Ne nimittäin sopivat tosi hyvin tuohon harmaaseen seinään.Kyllähän minä jo vähän innostuin tästä joulun odottamisesta ja sitten Villen syntymäpäivänä laitamme kuusen paikalleen.Olen kyllä todella innoissani tästä valotaulusta, sain sen mukana jopa kivoja tonttuja joulua varten.


No, onneksi jouluun ei ole enää kauaa aikaa, joten tämä minun jouluhössötys ei näytä niin oudolta.


Mutta miten teillä päin? 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Eiii ihanat noi valotaulun tontut, mun on pakko saada tuollaiset myös! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä ihana lisä tuohon valotauluun, ostin Rustasta eikä ollut kuin jotain 15 euroa kirjaimineen päivineen :)

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.