Meikkejä / Koulua / Ruokaa

marraskuuta 14, 2017

Halloweenina en pukeutunut, pitänyt juhlia, en oikein tehnyt mitään. Mutta joskus niihin aikoihin, innostuin pelleilemään meikeilläni. Tulos ei mikään parhain ole, mutta eihän sitä ikinä opi, jos ei harjoittele! Tulos oli tämä:


Eniten inhottaa, kun nuo rajaukset eivät onnistuneet, ne jäivät liian paksuiksi. Minulla ei nimittäin ole nestemäistä rajausväriä. Ärsyttävintä oli tämän meikin peseminen.

Tässä on myös vähän aikaansaannoksiani koulussa. Eli tarkoituksena oli tehdä juliste jostain tapahtumasta, joko oikeasta tai keksitystä. Sitten julisteesta piti tehdä myös lehti-ilmoitus.

No eipä niistä sen enempää... Päätin myös yksi ilta tehdä itse hampurilaisia, ihan sämpylöistä lähtien. Mutta koska unohdin hiivan kauppaan, jouduin tekemään sämpylät ilman hiivaa. Hyviä niistä silti tuli ja hampurilaisista täyttäviä.
Ikävä kyllä tämäkin postaus jää lyhyeksi, mutta jos teillä on jotain aiheita, joista haluaisitte minun kirjoittavan, jättäkää kommenttia alas tai heittäkää sähköpostia Facebook-sivujen kautta! Olen ajattelut kirjoittaa myöhemmin Kemistä lisää, mutta enemmänkin tästä talvisesta ja lumisesta puolesta Kemissä.
Aihe kuin aihe, kunhan se on toteutettavissa. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.