Testissä / Pirkka kasvonaamio

marraskuuta 16, 2017

Löysin Citymarketin alelaarista Pirkan kasvonaamion, joka ei ollut kallis, joten päätin ostaa sen. Sitten sain älynväläyksen, että voisin samalla kertoa kokemuksesta tännekin. En ole kokeillut vielä kertaakaan tämäntapaista kasvonaamiota, joten en oikein voi tätä vertailla mihinkään.


Ensimmäinen positiivinen asia on, että paketti on melko yksinkertainen ja alelaarissa ainakin tämä väri pisti silmään. 

+ on myös se, että tabletteja on useita, joten tätä voi käyttää enemmänkin kuin kerran. Jos ostaisit kaupasta levitettävän kasvonaamion, niitä olisi korkeintaan kaksi, tässä on 12 kappaletta.


+  Tämä on todella virkistävän ja raikkaan tuntoinen kasvoilla. 
- Tuoksu on tosin melko voimakas, tässä on siis mentolin tuoksu.
+ Tätä öljyä voi käyttää sellaisenaankin.


- Huono puoli on se, että naamio ei pysy kovin hyvin kasvoilla, minulle tämä ainakin oli liian iso. Jos seisoin pää suorassa ja katsoin alaspäin, pystyin näkemään lattian kasvonaamion takaa. Eli naamio jätti melkoisen välin ihon ja naamion välillä.

- Nenän ja huulten välissä oleva naamion osa, peittää joko nenänreiät tai ylähuulen.


Kuten huomaatte, naamio on minulle liian iso. Naamion piti olla kasvoilla vain 10 minuuttia, mutta lopputuloksena oli vain virkistävän tuntoinen iho, muuta eroa en huomannut. Hyvä puoli oli, että kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion käytön jälkeen.


En tiedä, mikä tämän alkuperäinen hinta oli, mutta en varmaan toista kertaa tätä osta. Minulle riittää nämä 11 kappaletta, joita minulla on vielä jäljellä. Onko teillä kokemuksia tästä Pirkan naamiosta?

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. En oo ikinä ennen kokeillut tuon tyylisiä naamioita... pitäiskö? :) Ehken itsekään aio tätä tiettyä Pirkan omaa kokeilla, mutta olis kiva nähdä miten joku muu merkki toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse suosin niitä kasvonaamioita, mitkä levitetään iholle, kun näissä naamioissa on ilmeisesti vain yksi koko. Mutta oman käsitykseni mukaan näiden tehokkuus ilmenee enemmän kuin niisä itse levitettävissä, joten kokeile ihmeessä vertailun vuoksi molempia, niin tiedät kumpi sopii sinulle paremmin :)

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.