Lunta, en kestä!

marraskuuta 21, 2017

Jokin aikaa sitten ensilumi satoi maahan, mutta niinkuin aina, se ensilumi ei tule jäädäkseen. Nyt on sellainen fiilis, että tämä lumi jää. Jälleen on satanut lunta, tällä kertaa todella paljon. Minä olen innoissaan ja niin on myös Karakin, talvi taitaa olla Karan lempivuodenaika, kun saa pyöriä lumihangessa niin paljon kuin sielu sietää. Sekä talvella, varsinkin joulun aikaan saa koristella, leipoa ja syödä hyvällä omallatunnolla. Kävin ostamma uusia joulunauhoja kuuseen, kun vanhat ovat niin kauhtuneita, viime postauksessa näkyikin, kuinka olin vanhaan joulunauhaan laittanut muutamia kuusen koristeita ja laittanut seinälle. Laitoin myös parvekkeelle joulunauhaa, valot vain puuttuvat.


Nämä ovat näkymät meidän parvekkeeltamme, syksyisin se on aika ankean näköinen, kun puissa on vain oksat ilman lehtiä. Mutta kesällä ja talvella maisemat ovat kauniit. Talvella ehkä enemmänkin.Nauhat olivat kuvanotto hetkellä hieman lumen peitossa, mutta nehän vain näyttävät luonnollisemmalta. Tietysti lakaisemme lumet pois, jos kunnon kinoksia parvekkeelle syntyy.


Minä, Ville ja Kara kävimme pienellä iltalenkillä ja nappasin pari talvista kuvaa sieltäkin.
Rakastan talvessa sitä, että kaikkialla on ihanan rauhallista ja hiljaista, varsinkin iltaisin. Kesällä, vaikkapa keskellä yötä sitä samanlaista hiljaisuutta ei ole. Harmitti kyllä suuresti, ettei kamera ollut mukana, tosin siinä ei kyllä ole akkuakaan. Puhelimen kameralla saa kyllä hyviä kuvia, mutta pimeällä ei niinkään.


Onko kukaan muu yhtä innoissaan lumesta? Talvi on ihanaa aikaa, mutta sitten lopputalvesta sitä jo toivoisi, että kaikki lumet sulaisivat mahdollisimman pian, ettei tarvitse loskakelissä lompsia eteenpäin.

Kiitos kun luitte, näkemiin ja hyvää joulun odotusta!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oii miten nättiä kun siellä on lunta!<3 Lumi on yksi niistä jutuista mitä ikävöin Suomesta ja paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pystyisi ikinä ite viettämään joulua missään, missä ei ole lunta :D Talvi tuntuu muuten liian ankealta minulle :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.