Maisemakuvia

marraskuuta 11, 2017

Sanon jo heti tähän alkuun, että postaus on lyhyt, en nimittäin saanut tähän kovin hyvin tekstiä aikaiseksi. Tällä hetkellä tuntuu, että pää räjähtää näillä sekunneilla. Minulla on ollut koko päivän ajan pää ihan älyttömän kipeä, kuin olisin ollut painekattilassa 24 tuntia. Joten luonnollisesti, en saanut tekstiä helposti aikaiseksi. Lisäksi koulussa on ollut melko kiireistä. On ollut paljon tehtävää, yhtenä päivänä pääsin jossain viiden maissa koulusta, eli olin joskus puoli kuudelta Kemissä. Mutta eiköhän aloiteta.Nämä kuvat ovat ikuistettu meidän parvekkeellamme. En muista milloin tämän kuvan otin, mutta istuimme olohuoneessa Villen kanssa ja sitten huomasin, kuinka kauniisti aurinko laskee ja kävin heti hakemassa kamerani.


Oli aivan pakko lisätä Karan kuvakin tänne, yllätyin, kuinka hyvän kuvan sain hänestä, koska tämä kuva otettiin junassa ja tietenkin Kara on melko levoton silloin.


Otin tämän alemman kuvan koulussa, koko päivän oli satanut lunta/räntää/vettä ja oli tosi surkean näköinen ilma. Sitten aurinko alkoi paistamaan, jonka jälkeen taivas oli aivan ihanan näköinen, joten minun oli tietenkin pakko ikuistaa se, vaikkakin otin tämän kuvan sisällä.You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.