Bujon mielikuvituksellinen maailma

tammikuuta 20, 2018

Kun bujoilun (bullet journal) tekeminen on nyt suuressa suosiossa, päätin nyt jakaa teillekin vähän minun väkerryksiäni. Tämä ei siis ole ensimmäinen bujoni, olen tehnyt näitä aikaisemminkin, osan jopa ihan kansineen päivineen. Laitan tänne postauksen loppuun kuvia vanhoista bujoistani, mutta nyt esittelen teille uusimman. Eli ostin tämän Kemin Prismasta, tämä tuli siis yhtenä pakettina, hintaan 22.95 (senttejä en tarkkaan muista).

Eli kuvan päällimäinen kirja on se itse bujo, johon voit tehdä listoja syntymäpäivistä, tärkeistä muistettavista asioista, ihan mitä vain. Itse päädyin tekemään viikkokalenteria, listoja, oman sivun laskuille... no kohtahan te näette ne. Mutta kerrotaan vaikka tästä ohjekirjasta ensin. Eli siis Bujoilun voima - kirjassa on ihan perusohjeet bujoilun aloittamiselle. Kirjan kannessa lukee ytimekkäästi: 
Järjestä elämäsi - Saavuta unelmasi. Suoraan sanottuna en tiedä, miten bujoilu voi auttaa sinua saavuttamaan unelmasi, mutta ehkä tämä on nyt vain iskevä mainoslause kirjalle. Tai en tiedä, voihan tämä todellisuudessa jotakuta auttaakin pääsemään lähemmäs omaa tavoitettaan. Minulla ei, mutta rakastan organisoida asioita!


Bujoilun avulla voit muuttaa rutiinisi ja aloittaa unelmiesi elämän!
 - terveisin Bujoilun voima- kirja

Ohjekirjassa on aluksi ihan selkeät ohjeet kappaleittain. Mutta jos on yhtä laiska lukemaan ohjeita kuin minä esimerkiksi, takana on pikaopas bujoilulle. Itse en periaatteessa tämän kirjan ohjeista välitä, sillä en tarvitse ohjeita bujoiluun, sehän silti kuuluu rakentaa oman mielikuvituksen mukaan, ei ohjeiden. Mutta tämä on tietysti täydellinen niille, jotka haluavat aloittaa hyvien ohjeiden pohjalta.Minulta löytyy mm. mood tracker, johon siis voin kirjata omaa mielialaani värien mukaan. Tämä auttaa minua myös hahmoittamaan mielialaani pitkällä tähtäimellä. Kahvikuppi on nyt vain kahvikuppi piristämässä sivuani.


Tein myös sivuille kuukaudet viikoittain. Olen nyt päässyt vasta maaliskuun alkuun, mutta riittää sekin joksikin aikaa. Sivujen väliin teen jotain muuta ja jonkin matkan päästä jatkan maaliskuusta taas vaikkapa kesäkuun alkuun ja niin edespäin. Vaikka jotkut haluavat käyttää paljon värejä, niin haluan minäkin, mutta silti haluan aina tehdä bujosta mahdollisimman yksinkertaisen ja käyttää melko haaleita värejä. Välillä kyllä innostun värien kanssa.


Tein myös yhdelle aukeamalle viikkoaikataulun, johon nyt ensimmäisenä kirjasin tulevat näyttöni. Sain nyt 17.1. palautettua kaksi näyttöä, ääni- ja videonäytön. Päivät on välillä pitkiä ja tein välillä näyttöjä kotonakin, jotta saisin ne mahdollisimman pian alta pois, sillä jokaisesta kurssista tehdään näyttö juuri nyt. Näyttö per/viikko.Tietysti tein myös perus kuukausikalenterin, nämä taisin tehdä ihan ensimmäisenä. Että oli hermoja raastavaa välillä kirjoitella noita numeroita. Te, jotka minua ymmärrätte, saatte kaiken sympatiani. Minun piti viettää muutamakin tauko näiden kirjoittamisen välillä, sillä käsi ja jalat puutuivat niin paljon, kun istuin keittiön pöydän ääressä tätä tehdessä.


Taioin tämänkin sivujen alkuun. Tuli tästä kuvasta mieleen, kävin ostamassa myös lisää skräppipaperiakin, kun edellinen loppui ihan törkeän nopsasti. Nyt ostin vähän isomman arkin, kun edellinen ei ollut edes A4:n kokoinen. 


Tämän siis ostin Suomalaisesta kirjakaupasta ja hinta ei ollut paha, 7.95 euroa, mutta tässä on useampaa erilaista kuosia ja minä todellakin tarvitsin tätä. 


Mutta tässä on tosiaan muutama kuva vanhasta bujostani. Oletan nyt suoraan ja rehellisesti, että tämä on tehty lokakuussa. Vai uskaltaako joku olla eri mieltä?
Kuten huomaattekin, täälläkin on myös mood tracker, jota en koskaan ehtinyt aloittakaan. Mutta teema on vähän erilaisempi tässä.


Mutta kertokaa toki, jos tekin olette aloittaneet bujoilun ja jos teillä on omissa blogeissanne siitä tekstiä, heittäkää linkkiä alas! Haluan nähdä teidän bujonne.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.