Uusi vuosi 2017

tammikuuta 06, 2018

Ja niin jälleen juhlittiin vuoden vaihtumista. Kaikkea ehtikin jo tapahtua yhden kokonaisen vuoden aikana ja innolla odotan uusia asioita vuodelta 2018. Uutena vuotena ammuttiin muutama raketti ja kävimme Villen kanssa Pohjolankadulla piipahtamassa. Kavereitakin tietysti nähtiin ja syötiin. Aikalailla samantapainen uusi vuosi kuin vuonna 2016, ei mitään erikoista.


Testasin ensimmäisen kerran glitteriäkin ja päätin käydä itsekin ostamassa Glitter-liikkeestä pari purkkia glitteriä. Ja lisäksi täytyisi käydä ostamassa uusi meikkivoidekin.
Saa nähdä, mitä muuta Rajalta löytyy, kun kerran alennuksetkin ovat alkaneet.


Ammuimme pari rakettia Pohjolankadulla ja muutaman kotonakin. Vaikka ei tunnu siltä, että vuosi vaihtuisi, niin kyllä sitä silti innolla odottaa vuoden vaihtumista. 
Olen tyytyväinen, että olen jaksanut myös pitkästä aikaa keskittyä piirtämiseen. Kahden päivän aikana olen piirtänyt kolme erilaista piirrosta, vaikka ranne huutaa hoosiannaa, olen silti ylpeä.
Saa nähdä, mitä tämä vuosi tuo tullessaan, suunnitelmia on, mutta ei sitä ikinä tiedä, mitä muuta tapahtuu.

Kiitos, kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi vitsi oot saanut kivasti noi glitterit! Tuolla tavalla poskille mäkin haluaisin niitä testata, ehkä sitten kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vahingossa sain ne noin laitettua, kun uudestaan yritin, niin menihän ne vähän miten sattuu, mutta noilla on kyllä hauska vähän "leikkiä" :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.