Tatuoitu tyttönen

tammikuuta 18, 2018

Näytän nyt teille jotain, mitä ette minulla ole ennen nähneetkään, sillä en ole koskaan julkistanut tätä blogini puolella. Osat saattavat ihmetellä, miten he eivät olekaan voineet huomata tätä aikaisemmista kuvistani. Mutta nyt saatte nähdä niistä jokaisen. Varmaan moni sukulaisistani, jotka tätä lukevat, saattavat järkyttyä ja ihmetellä, missä ajassa nämä olen tehnyt. Halpaahan nämä käteni täyttävät tatuoinnit eivät ole olleet, mutta en kadu yhtäkään. 


Lopetan tämän, ennenkuin sukulaiseni soittavat minulle hädissään näistä niinsanotuista tatuoinneistani. Eli siis tilasin Ebaysta pari tatuointia viime vuoden puolella ja nyt ne sitten tulivat kotiini. Kuten jo aikaisemmin olen sanonutkin, sain tämän idean Youtuben puolelta, tarkalleen ottaen Miisalta. Jos ette ole nähneet sitä videota, käykää ihmeessä katsomassa! Joten eiköhän aloiteta. Tuntui, että tila jo loppuu kesken, kun kaksi tatuointia olivat isoja ja loput olivatkin pieniä, mutta niitä oli paljon! Noita kolmiotatuointeja tuli muutama kappale, mutta suurimman osan pistin tuohon samaan kohtaan, osan laitoin myös toisen tatuoinnin päälle. 


Rumin näistä oli ehkä tuo "pixel heart" ja tuo toinen pieni teksti sen vieressä. Tuollaista en itselleni laittaisi. Minulla jäi jopa kaksi tatuointia laatikon pohjalle, niitä en jaksanut laittaa, kun nekin olivat noita kolmioita.


Pienissä tatuoinneissa oli kaksi purkkia, en ole varma, mitä ihmeen hillopurkkeja ne olivat, mutta ne kuitenkin olivat ihan älysöpöjä. Ehkä ehdoton lemppari oli tuo iso kukka. Tuon halusin heti ensimmäisenä laittaa ja oikein paraatipaikalle. Tuo on sellainen, mitä oikeasti voisi harkitakin laittavansa. 


Nuo peurat/porot olivat myös tosi kivoja, mutta ehkä vähän turhan pieniä. Mutta näiden tatuointien laittaminen oli tosi hauskaa, ei sitä aina tarvitse olla oikea tatuointi, miksi pitäisi olla? Näiden kanssa ei ainakaan voi tulla katumapäälle. 


Tätä oli hauska testata, mutta voi olla, etten hetkeen tätä uudelleen tee, sillä näiden toimitus kesti todella kauan. Olikohan marraskuu, kun nämä tilasin ja ne tulivat vasta tammikuun puolella. 

Mutta kiitos kun luit, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.